Bikini

Kupovina kupaćeg kostima može biti zahtjevan posao. Pogotovo ako nemaš tijelo koje će izgledati idealno u baš svakom badiću koji isprobaš. Puno cura kod kupovine kupaćeg padne u depru jer im svjetla u kabinama ne idu baš na ruku.

Volimo sami sebi stvoriti u glavi nemoguće kriterije za ispuniti po pitanju našeg izgleda. Pogotovo se javljaju nesigurnosti kada se kupuje novi badić za ljeto. Svaka će cura na sebi pronaći neke nedostatke koji zapravo uopće nisu nedostaci i koje nitko drugi neće niti primijetiti. Tako si samo dodatno kompliciramo kupovinu badića. Ali to nije jedini način na koji si kompliciramo kupovinu i pronalazak idealnog badića. Radimo još nekoliko greški zbog kojih ne kupimo najbolji mogući badić za sebe. Nemoj ove greške ponoviti i ove godine.

1.Kupiš badić koji ti je prevelik
Neke cure imaju teoriju da ako kupe nešto veći badić, to će im pomoći da sakriju neke svoje 'nedostatke'. Činjenica je da će ti preveliki badići raditi na plaži više problema nego što ćeš imati koristi od njega. Nećeš u njemu izgledati mršavije niti će ti sakriti trbuščić. Dapače, samo će ti čudno stajati i dodatno naglasiti to što želiš sakriti. Plus, ako ti je badić prevelik, cijelo će ti vrijeme u vodi kliziti s tebe.

 

 

2.Ne fokusiraš se na svoje prednosti nego mane
Puno nas kada kupuje badić fokusira se na to kako sakriti ono što ne volimo na sebi. Krivo! Što je tvoj najveći adut? Što na svom tijelu najviše voliš? Na to se fokusiraj i traži badiće koji će upravo to naglasiti. Tako ćeš ono najbolje staviti u prvi plan i izgledati sama sebi puno bolje u badiću.

Slika nije pronađena Koji su modeli badića najbolji za one s malim grudima? Ovih 4 će pomoći da izgleda kao da imaš grudi

3.Ne želiš isprobati različite modele
Zamislila si si da želiš nekakav badić i niti ne želiš pogledati ijedan drugi. Još jedna greška. Koliko god da nam se nekada sviđa neki badić, svi imamo različita tijela i možda taj model baš nije za tebe. Uporno isprobavaš jedan za drugim istog modela i sve si više ljuta i živčana jer ti ne stoje dobro. Ne mogu svima stajati jednako dobro isti badići. Uzmi radije 5 različitih modela i isprobaj svaki od njih, možda se iznenadiš koliko će ti super stajati neki koji inače ne bi niti pogledala.

 

 

4.Ideš u shopping kada si u PMS-u ili se osjećaš živčano i loše taj dan
Pod stresom si, netko te jako naljutio, u PMS-u si, imala si loš dan, u žurbi si…sve su ovo loši dani za ići kupovati badić. Niti jedan ti tada neće izgledati dobro na tebi i bit ćeš na kraju dana još više bijesna i bez badića. To definitivno nisu dani za ići kupovati ovako nešto.

Slika nije pronađena Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

5.Gledaš samo bikinije ili samo badiće u jednoj boji
Zaboravljaš da postoje i drugi badići i druge boje. Samo zato što želiš pokazati svoje tijelo što više, ne znači da trebaš odmah u startu odbaciti jednodijelne badiće. Oni nekada mogu biti jednako dobri i pokazivati itekako puno kože. Isto je i s bojama. Nemoj misliti da je crni badić najbolji u prekrivanju nedostataka!

 

 

6.Imaš nerealistična očekivanja
Izbaci iz glave slike modela i influencerica s Instagrama u badićima. Vjerojatno je da tako nećeš izgledati, jer niti one same ne izgledaju tako bez photoshopa. Ako ćeš imati očekivanja da trebaš izgledati kao modeli s Instagrama, niti jedan ti badić neće zadovoljavajuće stajati. Budi realna i blaga prema sebi. Nitko te na plaži neće osuđivati više od sebe same.

Bikini badic shopping greške kupovina badića Moda Ljeto

Još vijesti