Badići

Ljeto je tek krenulo i ako još nisi na moru niti imaš ikakve planove – tko kaže da ih nećeš još napraviti. Niti ne moraš ići na more! Rijeke su primjerice itekako odlična zamjena.

Glavni odjevni komad ljeti. Bez badića ovih nekoliko mjeseci ne možemo preživjeti i mislimo da će se većina s tim složiti. Gdje god da se ideš kupati, sigurno ćeš na ovaj način potražiti osvježenje. Nema ništa loše u tome ako ćeš iskoristiti prošlogodišnji badić, šteta da stoji ako je s njim sve u redu. Ako pak tražiš novi badić ove godine i želiš se počastiti, onda ti donosimo pregled najvećih trendova u svijetu badića ovog ljeta.

Ema Luketin i Selena Gomez Kakve badiće ove godine nose slavne cure? 8 influencerica i pjevačica koje su već pokazale nove badiće

1.Šljokice¸
Badić kakav je nosila Dixie D'Amelio je stil koji je ove godine totalno u trendu. Ova tekstura je nešto skroz drugačije i jedinstveno.

 

 

2.Badići sa žicom
Gornji dijelovi badića koji imaju žicu kao grudnjaci su oni kakvi se također nose ove godine. Ovakvi će modeli biti kao stvoreni za cure s većim grudima kojima treba više potpore u badiću.

 

 

3.Izrezi i vezice
Badići koji imaju detalje kao što su različiti izrezi ili imaju vezice koje se vežu cijelom dužinom ili se omotaju oko struka – sve prolazi i sve je u trendu. Što kompliciranije izgleda, to bolje.

 

 

4.Motivi koji asociraju na sirene
Bilo kakav motiv na badiću koji asocira na sirene je dobra ideja. S izlaskom filma „Mala sirena“ ovaj se stil uvukao u svaki modni kutak, a pogotovo u svijet badića.

 

 

Anja Blagojević - 9 Badić kakav još sigurno nisi nikad vidjela: Anja Blaa u školjkicama kao morska sirena

5.Na vezanje oko vrata
Badići koji se vežu oko vrata su jedan od modela koji se ove godine nose više nego godina prije.

 

 

6.Na jedno rame
Puno smo influencera vidjeli i da ove godine nose badiće na jedno rame. Bilo da se radi o jednodijelnim ili dvodijelnim modelima, jedno je rame trend.

 

 

7.Mikro bikiniji
Mali sitni bikiniji koji taman pokriju sve što trebaju su još jedan veliki hit ove godine. Idealni su za cure s manjim grudima, ali mogu biti i dosta riskantni pa dobro razmisli prije nego se odlučiš za ovakve modele.

 

 

badic Ljeto kupaći Bikini u trendu Moda kakvi se badići nose ljeto 2023 Modni trendovi

Još vijesti