Slika nije pronađena

Dodaješ na fejs razne seksi frendove i frendice ali nikad ništa od toga? I dalje ti je jedino društvo krastavac za…hm, masku za lice, lutka na napuhavanje ili kakav sajt s…opet hm…zabavnim sadržajima? A od svega toga imaš samo sve snažniji zglob ruke, ali opet nikakve prave zabave?

Imamo savjet za tebe: posjeti Shooster, the sneakermeister - otkrij svoju novu, cool i zabavnu stranu, i uzmi najbolje od života!

 Sigurno ćeš u gradu naići na billboarde s našim starim znancima, tattoo artistom, skejterom i grafiterom Nikolom Zorotovićem, i plesnom hip-hop zvijezdom Martinom Vuletić!


Vidjet ćeš tako da, čim su nabavili nove šuze iz Shoostera, znatno se bolje zabavljaju!

Zato, postani nova osoba i čekiraj novu unisex kolekciju Nike Air Force One, i novu žensku kolekciju Nike Air Max 90!

Nike Air Force One ima i za cure i za dečke, ima i niskih a i poluvisokih, a potpuno bijela najprodavaniji je i najprepoznatljiviji model već 20 godina.


Njihov prepoznatljiv i klasičan izgled kroz dva desetljeća omogućio im je da se nose i izvan košarkaških terena te im osigurao kultni status u sneaker kulturi.

Tako su Nike Air Force One danas klasični model, točnije ikone stila koje jednako vole i mladi hipsteri, kao i zreliji poslovnjaci.

Nazvane prema zrakopolovu koji vozi američkog predsjednika (ne prema filmu s Harrisonom Fordom, taj film je isto nazvan po avionu), najkice Air Force su prve košarkaške tenisice s Nikeovom Air tehnologijom, pa osim što uvijek izgledaju izvrsno na nozi, pružaju savršenu lakoću, ventilaciju i ful su premium, i po izgledu, i po izradi.


Ženska kolekcija Nike Air Max 90  pruža vrhunsku udobnost i bezvremenski stil, za svaku curku koja želi najkvalitetnije.

 

Konačno prijeđi na sneakermeister stranu – cool i zabavnu stranu života, i osim novih najkica, vidi i nove modele ostalih cool brandova: Jordan, Converse, Supra, Timberland, Adidas, Vans, DC, Reebok... U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!


www.shooster.hr

 

Da nam se ne izgubiš – evo gdje smo:

 

ADRESE:   

Shooster

Zagreb

Arena centar

City Center One West

City Center One East

Ilica 22

TC Cvjetni

King Cross

Ilica 57 – Kids

Westgate

Rijeka

Adamićeva 17

ZTC Rijeka

Velika Gorica

Trg kralja Tomislava 38

Split

PTC Joker

City center one

Pula

Portarata 8

Zadar

TC Relja

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Trg slobode 2

PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

 

 Sponzorirani članak

shooster nike Nike Air Max

Još vijesti