Slika nije pronađena

Prijeđi na cool stranu života – Sneakermeister stranu! Dom svih sneaker brandova – Shooster, the sneakermeister -  predstavlja ti  novu proljetnu kampanju i novu Nike kolekciju izbliza!

Život ima mnogo dobrih strana, ali najcool je Sneakermeister strana!

Prijeđi na Sneakermeister stranu, stranu koja ne slijedi, nego lansira trendove! Izađi iz okvira!


Što ima novog? Pa dok briješ gradom, zacijelo ćeš prvo naići na novu proljetnu kampanju koju je Shooster snimio s pravim predstavnicima sneaker scene: to su tattoo artist, skejter i grafiter, jedinstveni Nikola Zorotović, i hip-hop zvijezda u svom plesnom uzletu, Martina Vuletić! Kad se malo zaljubiš u njihove tenisice, otkriti ćeš u sebi neočekivanu transformaciju: zauzmi stav i vidjet ćeš da si veća faca nego što misliš!

Prijeđi na cool i slobodoumnu stranu - prijeđi na Sneakermeister stranu i dođi u Shooster čekirati novu proljetnu kolekciju!


Nike te iznova iznenađuje svojim dostignućima: Nove Nike Air Max Lunar90 kombiniraju dva najpopularnija sistema amortiziranja Lunarlon i Max Air za tenisice udobne kao nijedne do sada!  Bešavno gornjište daje svijež i moderniji izgled, te povećala fleksibilnost i prozračnost. Ako upotrijebiš «bešavno gornjište» u konverzaciji, bit ćeš sigurno kul, ali bit ćeš još i više radi superkul boja tvojih novih najkica! Primijećenost i pozitivne promjene na ljubavnom i svakom planu - zajamčene!

Da, novi Air Max Lunar90 je Air Max kao nijedan do sada!Uz sve ovo, u kultnom Shooster lancu obitavaju i novi modeli i ostalih cool brandova: Nike, Jordan, Converse, Supra, Timberland, Vans, DC, Reebok, Skechers, Polo Sport itd. U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!

Dođi, jer život kakav želiš je na korak od tebe! Ne doslovno (osim ako nisi korak ispred ulaza u Shooster), ali to se tako u reklamama kaže!

Prijeđi na Sneakermeister stranu - čekamo te!

ADRESE:   

Shooster

Zagreb

Arena centar

City Center One West

City Center One East

Ilica 22

TC Cvjetni

King Cross

Ilica 57 – Kids

Westgate

Rijeka

Adamićeva 17

ZTC Rijeka

Velika Gorica

Trg kralja Tomislava 38

Split

PTC Joker

City center one

Pula

Portarata 8

Zadar

TC Relja

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Trg slobode 2

PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

Sponzorirani članak

shooster nike dućani

Još vijesti