Galerija Sportska djevojka Nike hlačice - 1 Nike hlačice - 2 +4 Nike hlačice - 3

Jedan strah koji vjerojatno ima svaka cura je da će joj se tijekom menstruacije slučajno stvoriti mrlja na odjeći i da će svi vidjeti i smijati se iza leđa. Nike sada ima hlačice s kojima to neće biti briga.

Svaka cura zna da u danima kada ima mengu mora biti malo opreznija nego inače, pogotovo u prvim danima kada je menstruacija najobilnija i najjača. Ne želimo da nas menga sprječava u svakodnevnim aktivnostima. Pogotovo je ovo bitno za cure koje se bave sportom. Kretati se i skakutati uokolo dok imaš mengu nije najugodnije. Nike je doskočio tom problemu i ovih su dana predstavili svoje prve ikad hlačice za menstruaciju, piše The Athletic. Hlačice su napravljene od posebnih materijala kako bi ti pružile dodatnu sigurnost u „onim danima“. Nisu namijenjene za to da se nose umjesto uloška ili tampona, već uz njih, kao dodatna zaštita.

Hlačice su dvoslojne i napravljene od posebnog materijala koji upija i zadržava krv od curenja izvan hlačica ili kroz zaštitni sloj. Zaštita od curenja se nalazi unutar hlačica, a napravljena je tako da se uopće ne primijeti. Nitko neće moći znati da nosiš drugačije hlačice. Ovu su novost stavili na svoje popularne kratke bajkerske hlačice i dolaze u tri boje. Kako hlačice izgledaju i kako izgleda ta zaštita, možeš malo bolje vidjeti na slikama u galeriji iznad. Cijena im je paprena, ali s obzirom da se radi o inovaciji na tržištu koja još nije raširena, nije ni iznenađujuće. Hlačice se već sada mogu kupiti na njihovoj službenoj stranici.

H&M x Mugler H&M x Mugler je nova kolekcija koja se jedva čeka – sada se zna koji će komadi doći i njihove cijene

Suhi šampon za trepavice Pojavio se suhi šampon za trepavice! Što to uopće je i što radi trepavicama?

nike kratke hlačice sportske hlačice menstruacija oni dani menga hlačice za menstruaciju zaštita od menstruacije

Još vijesti