nova frizura

Uvijek je dobra ideja uzeti u frizerski salon fotografiju frizure kakvu želiš, jer koliko god dobro pokušala objasniti frizerki, ovako je sigurnije da neće biti krivo shvaćeno i manje su šanse da ćeš izaći iz salona nezadovoljna.

Damo se kladiti da ovakvu fotku nisi nikada pokazala svojoj frizerki! Najpametnije je prije posjeta frizeru pospremiti nekoliko fotografija koje su ti inspiracija za ono što ti želiš da ti napravi na glavi. Tako je ipak najsigurnije da ćeš dobiti željeno. Ova je cura imala jako neobičnu ideju, koja je na kraju ispala odlično. Svojoj je frizerki kao inspiraciju za frizuru pokazala fotku svoje mačke. Ima lijepu 'Garfield' narančastu mačku i htjela je istu takvu boju kose. Traženo, učinjeno.

Sigurno još nikada prije nije imala ovakav zahtjev, da joj netko dođe s fotkom kućnog ljubimca i traži frizuru kakvu oni imaju. Naravno da joj nije napravila šare kakve ima mačka, to bi bio loš posao, ali je pokušala pogoditi boju najbolje što je mogla i ono što je najbitnije, djevojka je na kraju bila zadovoljna. Boja joj izgleda fenomenalno! Eto čudne, ali inovativne ideje kako odlučiti u koju se boju ofarbati kada želiš nešto novo, a ne znaš točno što.

Pogledajte još:

Cipele koje ne bi smjela nositi uz traperice: Ovih 5 parova nikako ne ide skupa

Ništa traperice i trenirke – jedne su malo drugačije hlače ove godine puno veći hit

Novi trend uz pomoću kojeg cure savršeno nanose tuš na oči – nekima uspije čak iz prvog pokušaja

Frizura farbanje kose frizerka čudan zahtjev inspiracija za frizuru

Još vijesti