Galerija Nika Pavičić Nika Pavičić - 1 Nika Pavičić - 3 +6 Nika Pavičić - 4

Nika Pavičić već dugo vremena ima tamnu kosu, a sada je napravila malu promjenu koja je zapravo velika! Ako tražiš inspiraciju kako svojoj kosi dati života, onda uzmi njenu fotku i pravac kod frizera.

Nika je sve ugodno iznenadila kada je za vikend pokazala svoju novu boju kose. Bila je to itekako dobra ideja jer pozitivni komentari ne prestaju stizati. Kada dođe ljeto, puno cura krene razmišljati o tome da posvijetli kosu. Ako i ti želiš napraviti nešto na kosi i imati mali makeover onda ti ova ideja može poslužiti – pogotovo ako imaš smeđu kosu kao Nika.

Lea Stanković Lea Stanković napravila drastičnu promjeni frizure! Fanovi joj pišu da to nije trebala napraviti

Pramenovi! Iako se ne čine kao nešto veliko i dramatično, sada ćeš vidjeti koliku promjenu mogu napraviti.

 

 

Ako imaš plavu kosu, možeš staviti svjetlije plave pramenove, ali ako imaš smeđu kosu – onda su bakreni pramenovi bolji izbor jer će se bolje stopiti s ostatkom kose. Najbolje se vidi koliko je velika promjena kada usporediš s nekom starijom fotkom.

 

 

Bilo koji oblik farbanja oštećuje kosu, to imaj na umu. Ni pramenovi nisu bezazleni, ali nisu niti toliko loši kao potpuno farbanje. Ne treba ih obnavljati toliko često što je plus jer to znači i manje mučenja kose.

Svečane frizure: 10 ideja za frizure kakve možeš napraviti za maturalnu večer Frizure za maturalnu Kovrče Zalizani niski rep s par izvučenih pramenova +7 Polu-rep s pramenovima oko lica

nika pavičić Frizura Nova boja kose promijenila frizuru ideja za frizuru ljetni glow up smeđa kosa glow up inspiracija za frizuru

Još vijesti