Galerija Teddy Bear blonde Teddy Bear Blonde boja kose - 1 Teddy Bear Blonde boja kose - 2 +5 Teddy Bear Blonde boja kose - 3

U potrazi za idealnom bojom kose, donosimo ti jednu nijansu koja je trenutno sve veći hit na društvenim mrežama. Boja izgleda lijepo i toplo, a posebno je slatko i njeno ime jer je nazvana po omiljenoj igrački.

Nose ju Rihanna i Sofia Richie Grainge, kao i sve više i više cura. „Teddy Bear Blonde“ je novi hit na društvenim mrežama. U posljednje je vrijeme postalo popularno bojama za kosu davati neka slatka imena, a ovo nas je posebno oduševilo.

Frizure za zimu Dosadila ti je tvoja kosa i tražiš ideje za novu frizuru? Ovih su 9 frizura veliki zimski trendovi

Odjednom svi žele boju „teddy bear blonde“, a što to zapravo znači i kakva je to boja? Mogla bi ti se svidjeti ako voliš nositi svjetliju kosu, ali opet ne želiš skroz proći u plavuše. Ova je idealna u tom slučaju.

 

 

Kao što samo ime govori, slična je boji tradicionalnog plišanog medvjedića, oni zlatno smeđi medvjedići. Kombinacija je plave i smeđe kose, u toplijim nijansama. Najčešće to bude smeđa kosa s plavim pramenovima ili balayage tehnikom bojanja. Samo je bitno da plavi pramenovi budu topli, da izgledaju kao zlatni.

 

 

Može se dodati i više i manje pramenova, bitno je samo da su tu, da daju kosi dodatnu dimenziju. S obzirom da je kosa na korijenu tamnija, ova će boja biti super za sve cure s tamnijom kosom jer im se neće toliko jako vidjeti izrast u prvih nekoliko mjeseci. Plus je što izgleda i prirodno.

Lijepa duga kosa Kad ti je kosa u groznom stanju: 11 načina na koje ćeš ju vratiti u život

Ovaj se trend može napraviti u različitim verzijama, a da ti damo dodatnu inspiraciju, imamo fotke! Baci oko u galeriju iznad i vidi sve verzije kako možeš napraviti „teddy bear blonde“.

Kosa Frizura boja kose u trendu Teddy Bear Blonde plava kosa zimska boja kose modni trend društvene mreže nijansa plave kose inspiracija za frizuru

Još vijesti