Slika nije pronađena

Nedavno najavljena suradnja Vans tenisica i Harryja Pottera još nema najavljeni službeni datum kada izlazi, ali nekoliko modela tenisica je predstavljeno.

Suradnja o kojoj od trenutka kada je najavljena nije otkriveno previše, sada polako počinje s otkrivanjem. Vans je prije nešto manje od mjesec dana najavio da uskoro izlazi nova kolekcija tenisica, odjeće i modnih dodataka s motivima vezanim za Harry Potter serijal. Nisu otkrili previše, već samo da će u kolekciji biti predstavljene sva 4 doma iz Hogwarts: Ravenclaw, Hufflepuff, Gryffindor i Slytherin. Nakon što smo u članku Spoj Harryja Pottera i Vans tenisica? Službeno je najavljeno da će se ova suradnja dogoditi! najavili suradnju, sada je Vans otkrio jedan dio kolekcije. Iako se datum njenog službenog izlaska još ne zna, otkrili su kako će izgledati 4 dizajna tenisica.


Harry Potter dizajni, sudeći po ovome, pojavit će se na 4 različitih modela tenisica. Model Sk8-Hi, koji je jedini model visokih tenisica, predstavili su u Gryffindor bojama te s grbom doma na jednoj strani tenisice. Model Authentic predstavili su s temom doma Ravenclaw i kariranim uzorkom u bojama ovog doma. Slip On model u bojama kuće Hufflepuff skroz je crne boje, a na prednjem se dijelu ističe ušiveni grb. I zadnji dom, Slytherin predstavljen je na modelu tenisica Era, a boje ovog doma iskombinirali su sa zmijskim uzorkom.


Fanovi su oduševljeni i svi jedva čekaju da kolekcija izađe. Pošto se radi o limitiranoj kolekciji, vrlo je lako moguće da će se rasprodati u tren oka – zato budite spremni i brzi ako želite uhvatiti neke od ovih tenisica.

Foto: Imdb/ Vans

M.T.

Pogledajte još:

Spoj Harryja Pottera i Vans tenisica? Službeno je najavljeno da će se ova suradnja dogoditi!

Hack za čišćenje tenisica koji je jeftin i super djeluje! Kada ti bijele tenisice više nisu bijele napravi ovo...

Pa tko bi to nosio?! Ove tenisice ne bismo obuli ni u ludilu, pogledaj kako izgledaju

Izgled kolekcija novo tenisice harry potter vans

Još vijesti