Slika nije pronađena

Vans i Warner Bros. su udružili snage i spremaju nešto za sve fanove najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera. Stiže cijela kolekcija inspirirana ovim serijalom.

Stiže super vijest za sve čarobnjake i bezjake! Motive vezane za Harry Potter serijal moći će nositi i na svojim Vansicama. Vans je jučer iznenada na svim svojim društvenim mrežama objavio polu misterioznu objavu, ali koja je i dalje otkrila jednu bitnu informaciju – spremaju novu tematsku kolekciju, a snage su udružili su Warner Bros studijem. Kolekcija će naravno uključivati tenisice, ali i neke druge stvari kao što su primjerice odjeća i razni drugi modni dodaci.Osim informacije da se suradnja događa, to je više-manje sve što je Vans za sada otkrio. Fanovi su već počeli nagađati da će kolekcija izaći 31. srpnja kada je Harry Potteru i njegovoj spisateljici rođendan.

Ali, ono što se za sada ipak još zna je i da će u kolekciji biti predstavljene sva 4 doma iz Hogwarts: Ravenclaw, Hufflepuff, Gryffindor i Slytherin. Ako je vjerovati dizajnu kojim su predstavili kolekciju na svojoj službenoj stranici čini se da će stvari koje reprezentiraju svaku od kuća imati na sebi i prepoznatljive boje te kuće.


Ovo će sigurno biti jedna od onih kolekcija koje će se rasprodati u tren oka, zato dobro prati i nemoj propustiti informacije čije otkrivanje tek slijedi.

Foto: Instagram/ Imdb/ Vans.com

M.T.

Pogledajte još:

Fanovi knjiga o čarobnjaku Harryju Potteru su dokazano bolji partneri u vezama - evo i zašto

Nije pas Harryja Pottera, ali sve zna – nećete vjerovati što sve radi na izrečene čarolije iz Hogwartsa [VIDEO]

Nekad zvijezde, a danas? Saznajte kako izgledaju i što rade glumci iz serijala o Harryju Potteru

odjeća najava kolekcija novo tenisice harry potter vans