Slika nije pronađena

Donyell Meredith II iz Indianapolisa je napravio ono što bi se usudio rijetko koji frajer – obukao je sako kratkih rukava i (pre) kratke hlače na maturalnu! Svoje izdanje je objavio u Tweetu koji je već skupio preko 20.000 lajkova i oko 3000 komentara.


Dok stoji uz svoje prijatelje odjevene u klasična odijela, Meredith se (malo je reći) ističe. Iako je odijelo kupio samo za tu prigodu u K&G Fashion, nije bio zadovoljan dužinom rukava i nogavica pa ga je odlučio malo preraditi i skratio ih. 'Oduvijek se volim oblačiti posebno i to ne moraju nužno biti stvari skupih modnih brendova. Uživam u kombiniranju i osmišljavanju outfita', rekao je za Yahoo.

Svojim outfitom je podijelio i javnost – dio ekipe na Twitteru mu je čestitalo na hrabrosti, a dio ovo ne smatra prigodnim odijevanjem za maturalnu.Većina se ipak složila da je ovo čudno i hrabro izdanje. Mi bismo se složili s jednim od komentara: 'Ovo možda nije izdanje koje bih ja nosio, ali sviđa mi se činjenica da se ističe, da je probao isfurati nešto novo, biti drukčiji. Ne moramo se svi oblačiti isto'.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da netko pokušava nametnuti odijela kratkih rukava kao trend – isto je 2015. napravio švedski brend Acne koji im je posvetio dio ljetne kolekcije.

A post shared by Acne Studios (@acnestudios) on


Baš nas zanima hoće li ikome ovo uspjeti profurati u modu...


Foto: Twitter/Instagram/Profimedia

M.Z.


Provjeri još...

VIRALNO Učenica na maturalnu stigla u mrtvačkim kolima – i za to ima dobro opravdanje!

VIDEO Dalmatinski princ na crnom konju – splitski maturant dojahao na maturalnu večer i oduševio okupljene

Tinejdžerica kopirala 'look' Kylie Jenner za maturalnu zabavu

anketa odijelo Maturalna večer top ili flop

Još vijesti