Slika nije pronađena

Dokaz su da se trendovi stalno ponavljaju pa ove modele trapki vjv možete pronaći u ormaru svoje starije sestre, mame ili čak bake. Radi se o trapkama niskog struka i o trapkama ravnog kroja.

Skinny traperice možete odložiti za neka druga vremena u spremište ili u onaj najdalji dio ormara, a ove početi furati svakodnevno.

Modni magazin The Cut predviđa povratak trapki niskog struka, upravo onih koje su u svoje zlatno doba nosile Britney Spears i Paris Hilton, a sada su ih u modu profurale zvijezde poput Jennifer Lopez i Rite Ore.


Njih su u svoje kolekcije za proljeće 2019. godine predstavljene na sajmovima mode uvrstili brojni modni brendovi – Lidera, IAMGIA, Tom Ford i brojni drugi, a očekuje se da će uskoro preplaviti i dućane high-street brendova poput Zare, Manga, H&M-a.

Mogu djelovati iznimno seksi, ali zbog svojeg nisko rezanog struka ne laskaju figuri i naglašavaju svaku manu stoga je malo tko oduševljen njihovim velikim povratkom.


Mnogo praktičnija, ali manje seksi varijanta trapki su druge koje se vraćaju u modu – one ravnog kroja. Već ih možete pronaći u skoro svim trgovinama i na društvenim mrežama svih influencerica i modnih blogerica. Nosive su za izlaske, na 'chic' varijante, na 'casual' kombinacije, na štikle i na cipele ravnog kroja, odnosno tenke.Pripremite se na njihovo vrijeme – ove tenke ulaze na modnu scenu na velika vrata!


Foto: Twitter/Instagram/Pixabay/Freepik

M.Z.

Provjeri još...

Za modne ikone i one koji to žele postati – 10 najvećih modnih trendova 2019. godine

Frizerski trendovi u 2019. godini – ako želiš promijeniti boju kose, razmisli o ovim nijansama

IN boja 2019. godine – viđat ćemo ju posvuda, a ne samo u moru i nosi dublje značenje 

trapke moderno in u modi top ili flop anketa

Još vijesti