Galerija Odijelo i haljina iz Zare Svečana odjeća iz Zare - 1 Svečana odjeća iz Zare - 2 +12 Svečana odjeća iz Zare - 3

Još jedna opcija gdje možeš kupiti maturalnu haljinu je Zara. Nema full svečanih haljina kao za princeze, ali ima itekako modernih svečanih komada koji će biti za nekoga baš ono što traži. Furaju se na jednostavnost s ponekim fora detaljem.

Ukoliko tražiš cijenom pristupačniju maturalnu haljinu, onda je Zara jedna opciju na koju trebaš baciti oko. Iako bi možda očekivala da će svečana odjeća u Zari biti skuplja, zapravo uopće nije. Uz to, haljine su toliko jednostavne i elegantne da ćeš ih osim na maturalnu vjerojatno nositi i kasnije na neka svečanija događanja. To je nekako i najbolje. Kupiti haljinu i nositi ju samo jednom – na maturalnu, to je bacanje novaca.

Mango haljina - 10 Mango u svojoj kolekciji svečanih haljina ima neke idealne i za maturalnu večer – pogledaj ih!

Pogotovo ako za nju daš puno novaca. Nema ništa loše ni u jeftinijim haljinama, a neke skroz fora možeš pronaći i u Zari. Osim haljine, imaju i nekoliko totalno zanimljivih odijela, za sve one cure kojima haljina nije njihov đir.

 

 

Imaju i kraće i dulje i odijela, ma sve! Sve ovisi o tome kakav stil imaš i kakvu haljinu tražiš. U Zari nećeš pronaći one super fensi haljine, već jednostavnije, više elegantne i one između elegancije i casual. No, uz lijepe cipele i prave dodatke, svaka ova opcija može izgledati odlično na maturalnoj.

 

 

Tko zna, možda se tvoja maturalna haljina (ili odijelo) baš nalazi u ovom dućanu. Pogledaj 15 najzanimljivijih opcija koje trenutno imaju u ponudi. Sve ih možeš vidjeti u galeriji iznad.

Asos haljine Gdje sve kupiti haljinu za maturalnu? Asos je jedna od opcija – izdvajamo ti 15 super haljina od tamo

 

zara Svečana haljina odijelo Maturalna večer opcija za maturalnu gdje kupiti maturalnu haljinu

Još vijesti