Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 +2 Kim Kardashian - 4

Njena je vizažistica koja ju je tada našminkala otkrila sa svima koju je to maskaru koristila na Kim Kardashian, a zbog koje joj trepavice izgledaju tako dobro i XXL veličine. Nema umjetne trepavice, ni mrvicu.

Želimo znati koje proizvode za šminkanje koriste slavne osobe zbog kojih izgledaju tako dobro. Nekada bi nam bilo draže da nismo znali jer se radi o nekim ultra skupim proizvodima,a i maskara koju koristi vizažistica koja povremeno šminka Kim je jedna takva.

Alix Earle Trepavice kao iz snova: Svi isprobavaju ove dvije maskare zajedno i rezultati su fantastični

Nije drogerijska, a cijena je prihvatljiva ako imaš za šminku malo veći budžet, ako nemaš, onda bi se mogla preznojiti kada vidiš cijenu. Bili bi spremni izdvojiti i toliko, pogotovo ako će i na našim trepavicama imati takav efekt kakav ima na Kim.

 

 

Pogledaj ti te trepavice! Ludnica! Vizažistica Ash je u komentarima jednom fanu odgovorila točno kako je dobila taj efekt. Prije nego je stavila maskaru, uvila je trepavice – vrlo bitan korak, pogotovo za one koji imaju prirodno ravnije trepavice. Nakon toga je dodala dva sloja Lancome Doll Lash maskare.

 

 

Puno ime te maskare je „Hypnose Doll Lashes Mascara“ i cijena joj je 47,78 eura. Napomenula je i da nije stavljala nikakve umjetne trepavice, čak ni pojedinačne. Sve što vidiš na fotki su prave trepke od Kim.

maskara kim kardashian koju koristi šminka trepavice dugačke guste crne podignute lancome maskara koju maskaru nosi Kim kardashian preporuka

Još vijesti