Maskara za duže trepavice

Nemoguće je ne voljeti Essence! Prvenstveno zbog kvalitete njihovih proizvoda, a onda i zbog cijena. Tu kvalitetu su dokazali još jednom s obzirom na to da je jedna od njihovih maskara opet u trendu.

'I Love Extreme Crazy Volume' je naziv maskare zbog koje će ti trepavice izgledati nevjerojatno dugo. Čak ni neće izgledati kao umjetne, već kao prave prirodne trepavice koje su ekstremno duge i pune volumena, a ne rijetke i slabe s kakvim dosta cura vodi borbe. No, kod ove maskare nije bitno kakve su tvoje prirodne trepavice jer će ih ona popraviti u svega nekoliko poteza.

 

 

U pitanju je maskara od Essenca, a samom činjenicom što je njihova znaš i da je poprilično jeftina u odnosu na mnoge druge maskare koje se prodaju u našim drogerijskim dućanima. Upravo onda trenutno trenda na TikToku gdje mnoge cure hrle u dućane kako bi ju uspjele kupiti, a njihovi rezultati su fenomenalni.

 

@ssunaa This trend but with lashes. #fy #fyp #viral #goviral #lashes #makeup ♬ i wanna kiss you - evie

 

Trepavice im svega u 2 do 3 poteza izgledaju puno duže, s puno volumena (kao što i sam naziv govori), a i sve su razdvojene te bez grudica što dokazuje da je maskara stvarno dobra. Zbog ovakvih proizvoda cure ni ne moraju pomišljati na neke druge varijante, poput umjetnih trepavica, jer je ova maskara jedna od onih koja napravi fenomenalan rezultat.

Trik s maskarom Mala tajna kako da ti trepavice izgledaju dulje kada staviš maskaru – evo što treba prije staviti na njih

Mačkaste oči Ako staviš maskaru na ovaj način oči će ti izgledati više izduženo i mačkasto

essence maskara trepavice šminka trend

Još vijesti