Ljetni look

Možeš odjenuti istu majicu i hlače kao neka modna influencerica, ali ako si svejedno ne izgledaš onako dobro kao ona možda si zaboravila modne dodatke. Nakit može pomoći da ti outfit izgleda bolje, a ovo su komadi koji se najviše nose ovo ljeto.

Nakit je bitan dio outfita, ali nemoj otići u drugu krajnost i pretjerati jer to onda neće biti toliko laskavo. Dobro odabrani nakit može pomoći da ti cijela odjevna kombinacija izgleda još skladnije i bolje. Na modnim se revijama poznatih dizajnera krenu stvarati trendovi i oni dijelom diktiraju što će se nositi koje sezone. U svojim su kolekcijama za ljeto 2024. godine već najavili neke trendove u svijetu nakita, a neki su tu i svake godine – postali su već ljetni klasici. U potrazi za nakitom s kojim ćeš obogatiti svoje outfite, bilo one za svaki dan ili za posebne prigode, imaj na umu ovih 6 trendova. Oni će izgledati odlično uz razne kombinacije i baš su ljetni!

1.Školjkice na nakitu

 

 

Bilo koji nakit sa školjkicama zvuči kao idealan za ljeto. Plus je i što će ići dobro uz brojne kombinacije koje imaš u ormaru. Ne možeš pogriješiti sa školjkicama tijekom ljeta!

2.Narukvica oko noge

 

 

Nanogica ili narukvica oko noge je još nešto što se počinje nositi kada zatopli, a iznimka nije ni ove godine. Možeš staviti jednu narukvicu ili nekoliko njih!

3.Slojevi lančića

 

 

Dva, tri, četiri…koliko god slojeva lančića staviš, izgledat će dobro. Možeš kombinirati lančiće različite debljine, ali pazi da su u temi ili da su u istoj boji.

4.Cvijet u kosi

 

 

Bilo da je u pitanju špangica, kopča za kosu ili pravi cvijet, ovaj je dodatak nešto što se posebno nosi ove godine. Čini se kao da svi na Instagramu imaju kopču u obliku cvijeta.

5.Narukvice i lančići od perlica

 

 

Narukvice ili lančići od perlica zvuče kao još jedan pravi ljetni komad. Ovakvi komadi ne izgledaju ozbiljno pa mogu biti super za svakodnevne kombinacije. Kada netko kaže nakit od perlica pomislimo na stvari koje nose djevojčice, ali ne mora biti!

6.Lanac oko struka

 

 

Može biti za izlazak, dok chillaš u baru kraj plaže, za večernju šetnju… ovo je dodatak koji će biti super za cure koje vole pokazati trbuh i staviti fokus na njega.

Ljetni komplet Alternative za ljeto za cure koje ne vole nositi haljine – 7 ideja u kojima ti neće biti vruće i bit ćeš sređena

Ljetni komadi koje ćeš nositi milijun puta: 12 klasika koji će u svakom ormaru dobro doći Mala bijela haljina Kratke traper hlače Bijele traperice +9 Obična majica kratkih rukava

nakit Modni dodaci za ljeto u trendu Moda kakav nakit nositi tijekom ljeta

Još vijesti