0

Potraga za savršenim trapericama nekada je lagana i iz prve nađemo one koje nam se sviđaju, a nekada ni nakon obilaska cijelog shopping centra nismo prezadovoljni onime što se nudi. Nekada smo si i sami krivci jer ne možemo naći one prave, idealne, traperice.


Ako odabereš prave traperice za sebe, imat ćeš onaj jedan odjevni komad koji ćeš moći izvući u svakoj kriznoj situaciji i koji će te spasiti kada nećeš znati što drugo odjenuti. Traperice idu na sve pa je tako skroz svejedno što ćeš staviti kao majicu. Ali zato je bitno imati nekoliko takvih traperica u ormaru. Najgluplje je kupiti ih i onda shvatiti da su ti nenosive i samo da stoje negdje u kutiji na tavanu ili u kutku ormara. To se događa zato što radimo greške kada kupujemo traperice, a ovih su 9 najčešće.

1.Kupuješ stalno traperice istog stila


Foto: leontinaxhambazi / Instagram

Zapela si za skinny traperice i nikakve druge ni ne gledaš? Greška. Samo zato što ti super stoje, ne znači da ti neke druge ne bi mogle biti još bolje. Kako rastemo i tijelo nam se mijenja pa se možda iznenadiš kako ti neke traperice za koje si mislila da nisu za tebe, izgledaju baš dobro kada ih obučeš.

trapericetrapkekupovina trapericagreške

36.473
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!