Slika nije pronađena

Ali vjerovala ili ne, stvari uopće nisu tako crne kako ti se čine. Ponekad je dovoljno s vremena na vrijeme dobro presložiti odjeću i napraviti reda u ormaru. Sigurno ćeš među stvarima pronaći hrpu onih za koje ćeš reći - 'pa zašto ja ovo ne nosim!?'.

Stoga za danas imamo super ideju za tebe - baci se na posao i napravi konačno reda u ormaru! Osim što ćeš napraviti super stvar za svoj outfit, bit ćeš ponosna na sebe jer si napravila nešto korisno.

Kako bi osvježila svoju garderobu i dobila ideje za neke nove kombinacije, ovo su tri stvari koje trebaš napraviti:

1. Napravi reda u ormaru i lijepo složi sve stvari koje planiraš nositi

Organizacija je ključ svega. Odjeća treba biti lijepo posložena kako bi čim otvoriš ormar znala gdje se što nalazi i što možeš kombinirati za taj dan. A ne da moraš kopati nekoliko minuta i izbacivati sve stvari van.

2. Hitno se riješi stvari koje ne nosiš

Znamo da ti je žao nekih stvari, ali ako ih nisi nosila 2-3 godine, vjeruj nam, nećeš ih nositi više nikada. Osim što ti zauzimaju mjesta u ormaru, često zaklanjaju pogled na stvari koje bi možda zaista i nosila, a tako i dolazimo do one rečenice da nemaš što nositi. Stvari koje ne nosiš možeš prodati u našem oglasniku.

3. Osvježi garderobu s 2-3 nove stvari

Nećeš vjerovati kako će samo par novih stvari osvježiti tvoju garderobu. Pripazi samo da ih možeš kombinirati s više stvari koje već imaš u svom ormaru.

Obnovi besplatno svoju garderobu!

Imamo još jedan super savjet za tebe! Nakon što napraviš čistku u ormaru, stvari koje ti više ne trebaju možeš prodati kod nas na portalu Teen385 u rubrici Oglasnik i na taj način zaraditi za kupovinu par novih stvari.

Stvar je vrlo jednostavna – fotkaj, objavi na portalu i zaradi si džeparac. S druge strane, svaki dan u rubrici Oglasnik
pogledaj što ekipa prodaje i možda nađeš idealnu stvar za sebe! Prije
samo trebaš obaviti registraciju, a ako još uvijek nisi, to napravi OVDJE.

>> Želiš pogledati još fora stvari ili objaviti svoj oglas, riješiti se stvari koje više ne nosiš i zaraditi? Posjeti naš Oglasnik!

oglasnik Teen385

Još vijesti