Slika nije pronađena

Smatraš da si talentirana osoba, pratiš YouTube kanale i misliš da bi se i sama trebala konačno odvažiti i krenuti snimati? Javi nam se.

 

Bilo da već snimaš videa za YouTube ili o tome samo neko vrijeme razmišljaš, ali nikako da se pokreneš, ovo je prava prilika za tebe. Tražimo mlade i talentirane ljude koji žele biti ispred kamere i stvarati kul sadržaje za svoje vršnjake. U dogovoru s našim urednicima će raditi na uzbudljivim projektima i na tjednoj bazi izbacivati tematska videa na YouTubeu. Bez obzira na to kakva te tematika zanima i vidiš li se kao beauty youtuber, želiš se dobro zabavljati i prankati ljude oko sebe ili raditi nešto skroz drugo u čemu rasturaš i što te zanima, ovdje ćeš pronaći mjesto za sebe. Možeš nam se javiti ti, tvoja BFF, sestra, brat, susjeda, frendica iz klupe...tko god se vidi kao budući youtuber, sada se ima priliku dokazati.

 

Javi nam se na mail hejprojekt@gmail.com . Napiši nam malo više o sebi, navedi hobije i stvari kojima se baviš te zašto si baš ti osoba za naš super tim. Javiti nam se mogu i osobe koje već imaju svoje Youtube kanale i blogove, a ako nam pošaljete i kratki video o sebi – bit ćemo još više oduševljeni.

 

Iskoristi ovu priliku i zajedno s nama pokaži ekipi što možeš. Osim što ti nudimo priliku da postaneš naš Youtuber, uz naš tim stručnjaka naučit ćeš kako snimati i koristiti opremu, fora trikove u montaži i još hrpu stvari koje svaki pravi Youtuber treba znati.

 

Javi nam se, čekamo te!

Foto: Shutterstock.com - vangelis aragiannis/ Shutterstock.com - RossHelen

novi projekt video youtube Teen385