Modni leksikon

Uz Modni leksikon zaviri u svijet influencerica i u njihove ormare! Saznaj njihove savjete, trikove i modne priče. Nova rubrika kreće danas, a što sve možeš očekivati u njoj, saznaj detaljnije u nastavku.

Imamo dobru vijest za sve naše čitatelje koje zanima moda! Od danas na Teen385 portalu krećemo s novom rubrikom pod nazivom Modni leksikon. O čemu se tu točno radi i što je Modni leksikon? Sigurno i ti na Instagramu pratiš one influencerice koje imaju toliko dobar stil i koje hvataju poglede svojim outfitima. Kakva se skriva priča iza njihovog stila, koje su njihove modne tajne i trikovi i imaju li savjete s kojima mogu i drugima pomoći pronaći i podignuti vlastiti stil? To su stvari koje ćemo ti otkrivati u Modnom leksikonu. Popričat ćemo s modnim influencericama o njihovom stilu i modi općenito. Čeka vas puno zanimljivih intervjua, a led već DANAS probija jedna djevojka čiji stil obožavamo – Nina Skočak.

Nina Skočak

Sve nas je osvojila na TikToku svojim jedinstvenim stilom i nabavljanjem većine odjeće u second hand dućanima i na buvljacima. Njen su zaštitni znak crveni ruž, šešir i kul outfiti, a više o njenom stilu i odjevnim komadima koje obožava te savjetima kako kupovati u second hand dućanima čitaj u Modnom leksikonu.

modni leksikon Teen385 Moda Nova rubrika modne influencerice modni intervjui najava

Još vijesti