Slika nije pronađena

Vjerojatno često maštaš o trenutku kada ćeš upoznati svoju srodnu dušu, bolju polovicu, onu osobu s kojom ćeš dijeliti apsolutno sve. Mi smo imali tu čast saznati kako se dvoje ljudi upoznalo i zaljubilo zahvaljujući chatu portala Teen385.com.

Još uvijek nemaš svoj profil na Teen385? Registriraj se već danas i pridruži veseloj ekipi na našoj društvenoj mreži!

Ova priča nam je skoro promaknula, ali sva sreća da nije jer nitko nije sretniji od nas što smo spojili dvoje mladih ljudi, koji i nakon dvije godine veze uživaju u svojoj ljubavi i svim lijepim stvarima koje im ona donosi. Oni sami nisu očekivali da će se dogoditi išta više od prijateljstva, a nisu niti živjeli u istoj državi i prevladali su sve prepreke. Stvarno dokazuju kako ljubav nema granica.

via GIPHY


Postavili smo im nekoliko pitanja na koja su nam pristali odgovoriti za vas, ali željeli su ostati anonimni, a mi smo im, naravno, u tome udovoljili. U nastavku možeš saznati sve o ovoj nevjerojatnoj ljubavnoj priči...

1. Kad i kako ste se upoznali ti i tvoj dragi?

Moj dečko i ja imali smo profile na portalu Teen385 nekoliko godina. On je iz BiH, a ja sam iz Slavonije. Rekla bih kako nam Bog često zamata najljepše poklone u najčudnije omote, a tako je i nas spojio putem portala Teen385. Ja sam tada bila maturantica, a on je pauzirao godinu nakon završetka srednje škole i radio je.


2. Kako je izgledao vaš prvi chat?

Prvi put smo se čuli 15. prosinca 2016. Bio je to zaista najobičniji chat, ništa posebno. Pošto nisam dugo prije toga ulazila na svoj profil, ni tada se nismo dugo zadržali, a nakon toga čuli smo se još jednom. On je imao svoju sliku na portalu, a ja nisam, pa sam mu predložila da mu ostavim svoj broj kako bi vidio moju sliku na WhatsAppu, a i kako bi počeli tipkati na WhatsAppu. Spletom okolnosti, iz nekog razloga sam otišla s chata taj dan prije nego je on ostavio svoj broj, a nisam mu ostavila ni ja svoj. Idući put sam ušla na portal 31. prosinca i vidjela sam taj broj. Odmah sam otišla na WhatsApp i javila sam mu se. Opet smo tipkali samo kratko. Nakon toga mi se javio 2. siječnja i od tada zapravo počinje naša priča. Svaki dan smo tipkali doslovno 21 sat, od 24 sata u danu. Ne moram govoriti o tome da smo pričali o svemu i u nekoliko dana upoznali smo jedno drugo bolje od onih s kojima smo svaki dan sjedili u klupama. Nismo imali neku nedodirljivu temu, pričali smo zaista o svemu, bez srama i bez zadrške. Valjda zato jer nismo tražili ni očekivali da će se dogoditi ono što nam se dogodilo.


via GIPHY


3. Kako ste shvatili da želite postati par?

Kad smo priznali jedno drugom da su se stvari malo promijenile i da bi voljeli ostati jedno uz drugo, dogovorili smo se da ćemo pokušati kao dečko i cura poslije državne mature. Tada je bio siječanj. Naravno, nismo čekali da prođe državna matura i 20. siječnja 2017. godine u 9 sati i 46 minuta postali smo jedno drugom sve. Sve je s njim od samog početka bilo posebnije nego sve do tada.


4. Kako je izgledala vaša veza u počecima, a kako izgleda danas?

Maturu smo uspješno položili, upisali smo fakultet u istom gradu, iako nam u početku to nije bio cilj. Bili smo deset mjeseci u vezi na daljinu, vidjeli smo se obično jednom mjesečno, ovisno o obvezama koje smo imali, kao i mogućnostima, koje nisu bile baš najbolje. Kad smo ulazili u vezu, znali smo da neće možda uvijek biti lako, ali smo vjerovali u nas i znali smo da je daljina samo u glavi. Danas studiramo u istom gradu i svakodnevno se viđamo. Uspješni smo na faksu i volimo ono što studiramo. 20. siječnja će nam biti dvije godine veze. Nakon dvije godine ljubav nije nestala, svaki dio veze nam je predivan. Sretni smo i vjerujemo u nas i dalje.
5. Kako je izgledao vaš prvi susret uživo?


via GIPHY


Što se tiče našeg prvog susreta, što reći nego to da smo ga jedva dočekali, brojali smo dane i sate. Mogla bih reći da nismo ni bili svjesni ničega kad smo se prvi put zagrlili. Čekao me na željezničkom kolodvoru, izašla sam iz auta i krenuli smo jedno prema drugom, prvo što smo napravili je bio naš prvi zagrljaj. Nakon toga stvari su išle neočekivano dobro, kao da se poznajemo cijeli život. Rastanak je bio poprilično težak, no sve to prođe. Ne mogu reći da nismo imali i padova, ali ipak je svaki pad zapravo bio uspon jer smo iz svega što nije bilo dobro izlazili jači i pametniji. Naučili smo pronaći kompromise, što je najvažnije za bilo kakav odnos.

6. Što bi preporučila našim čitateljima, kako da nađu svoju srodnu dušu?

Ono što mogu reći čitateljima portala je da srodnu dušu ne traže, ona će jednostavno doći. Nemojte se bojati ničega što vam život donosi, prigrlite svoje prilike i iskoristite ih. Imajte na umu da ono što napravite danas određuje cijeli vaš život poslije. Još nešto, nemojte lako odustajati od osobe koju volite. Jednom prilikom ispričao mi je kako mu je često motivacija jedan djed koji je rekao da su on i njegova žena 50 godina u braku jer su bili iz doba kada su se stvari popravljale, a ne bacale. Pokušavamo slijediti takav način razmišljanja, pa se trudimo popraviti sve što nije dobro, a odustajanje nam nije opcija. Da mi je netko rekao gdje ću upoznati svog dečka, mislim da mu ne bih vjerovala. I sama sam imala predrasude o upoznavanju preko interneta, ali prihvatili smo izazov.


via GIPHY


Ljubav je zaista nešto na što ne možete utjecati, ona je neobjašnjiva. Nadamo se da ćete nastaviti širiti ljubav na našem portalu, kao i izvan njega.

Ako i ti želiš okušati svoju sreću u ljubavi na našem portalu, registriraj se OVDJE i započni svoju avanturu. Držimo ti palčeve da bude jednako romantična i uspješna kao ova gore opisana.

Foto: Pexels/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

WTF Tinejdžer u braku s bakom ostvario svoje najluđe ljubavne snove?!

U prosjeku doživimo tri ljubavi – saznajte što vas čeka nakon tinejdžerske i kako izgleda svaka vrsta

KVIZ: Hoćeš li ikad upoznati ljubav svojeg života?

ljubav Love portal Istinita priča Teen385