Slika nije pronađena

Ovo je model čizmi koji ćeš tijekom jeseni i zime viđati još više nego inače. Iako pravo jesensko vrijeme još nije stiglo, sve je hladnije i uskoro ćemo moći uskočiti u čizme bez straha da će nam biti vruće ili da će nas svi čudno gledati.

Trendove bez iznimke i ovog puta diktiraju najveće face iz svijeta mode kroz održavanje revija. Još tijekom ljeta počelo je otkrivanje jesenskih kolekcija, a iako je tada bilo prerano za pričati o tome, sada je pravo vrijeme. Jesen je tu pred vratima i treba krenuti u potragu za čizmama koje će ti grijati noge kada počnu kiše, ali i i koje će izgledati lijepo i biti u skladu s tvojim stilom. Kakve god čizme voljela nositi, ako želiš biti u trendu, ove godine to trebaju biti visoke čizme iznad koljena.

Najveći dizajneri, poput primjerice Victorie Beckham, u svojim su novim kolekcijama za jesen/zimu 2020. godine predstavili kao glavne čizme upravo ove. Nije to ništa novo niti nešto što se do sada nije nikada nosilo, ali ove godine postaju tek pravi hit. Možeš ih nositi u kožnom izdanju ili mekane baršunaste za dane kada nije toliko mokro.

Ove su čizme savršeno rješenje za sve one cure koje obožavaju nositi haljine i suknje, a kada dođe jesen moraju ih prestati nositi jer će im se inače noge smrznuti. Ovako će ti dobar dio noge grijati i čizme! Osim uz kratke suknje i haljine, ovakve čizme izgledaju odlično i na oversized pulovere, ali i na dulje suknje. Samo škicni outfite Ariane Grande, ona isto obožava ovakve čizme i nosi ih stalno u super kombinacijama.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Cosmin Coita/ Shutterstock.com - Maria Markevich/ Shutterstock.com - IrenaStar

M.T.

Pogledajte još:

Velika jesenska hit frizura: Društvene mreže su odredile koji je sljedeći trend koji nosimo na kosi

Modeli haljina koji će biti popularni ove jeseni – jer nije samo ljeto godišnje doba za njih

Hlače koje će zamijeniti traperice ove jeseni – ovo je model koji će biti totalno IN

Moda trend model jesen zima čizme čizme iznad koljena

Još vijesti