Visoke čizme

Čizme do iznad koljena nisu toliko hit ove godine, ali zato one mrvicu niže, do koljena – itekako jesu. Kakav god stil da imaš i kakvu god odjeću da voliš nositi, ove će čizme ići na svaku kombinaciju.

Visoke čizme mogu biti super stvar ako si netko tko i u hladnije doba godine voliš nositi minice i haljinice. Sada još nije toliko hladno, ali nije više ni previše toplo. Čizme će dobro doći da te dodatno malo ugriju, pogotovo u tim situacijama kada su ti gole noge. Jedina odjeća na koju visoke čizme neće tako dobro ići su traperice širokih nogavica. Ne možeš ih ugurati u čizmu jer će to izgledati ružno, a nije ni previše laskavo ako staviš nogavice preko čizmi. S druge strane, uže su hlače ili tajice kao stvorene za nositi uz ovakvu obuću. Od visokih čizmi možeš imati itekako koristi, a ove odjevne kombinacije su dokaz.

1.Kada je hladnije, možeš ih nositi na tamnije i deblje najlonke

 

 

Čak i kada nosiš minice ili kratke hlače, nije uopće bitno da najlonke trebaju biti u boji kože. Cure pronalaze trikove kako zimi nositi najlonke boje kože jer izgledaju bolje od crnih, ali to uopće nije nešto oko čega se trebaš brinuti. Ako imaš crne čizme, uz njih će ići super i tamne najlonke.

2.A kada nije na tanje najlonke boje kože (ili bez najlonki ako si super hrabra)

 

 

S druge strane, u redu su i one u boji kože. Izgledat će dobro i u takvim kombinacijama. I sjeti se, čizme NE MORAJU uvijek biti crne! Ako u tvom ormaru prevladavaju i neke druge boje, biraj čizme u drugim bojama, ne nužno crne. Tako ćeš izgledati jedinstveno.

Jesenski outfiti Opet se nose Uggsice: Nekima su ružne, ali u ovih će 6 outfita izgledati divno

3.Savršeno pašu na sve tipove minica

 

 

Minice su veliki trend za jesen i zimu, a čizme do koljena su njihov savršen par. Pokrit će ti dio noga da ti ne otpadnu od hladnoće i usput ćeš izgledati baš stajliš. Win-win!

4.Kao i na oversized sako

 

 

Ako je sako glavni dio tvog outfita i kada ideš na kavu, dejt ili izlazak voliš ga nositi kao haljinu ili glavni dio outfita, to je savršena prilika da prošećeš malo i svoje čizme. Široki sako i uske visoke čizme su kombinacija iz snova.

5.Idu na tunike i oversized pulovere i džempere

 

 

Svejedno je li u pitanju tunika, veliki široki pulover ili hoodica koja je kao haljina, visoke čizme će izgledati dobro na bilo koju od tih opcija. Ako imaš tuniku onda ćeš ti pomoći da izgledaš sređenije, ali istovremeno, s oversized puloverom mogu izgledati više casual. Pogotovo ako su ti čizme ravne ili imaju samo malu peticu. Visoke čizme mogu sve!

Deichmann čizmice Deichmann pogodio točno ono što cure sada žele: Nova kolekcija čizmica oduševila sve na TikToku

6.Ili na uske traperice, tajice ili kožne tajice

 

 

Osim odjeće koja pokazuje noge, visoke čizme do koljena izgledaju dobro i na uske hlače, tajice ili kožne tajice. S trenirkama ih radije nemoj nositi, to će izgledati čudno, kao ni s hlačama koje imaju široke nogavice. Visoke čizme mogu biti dobar način kako nositi tajice umjesto hlača, a izgledati malo sređenije.

čizme jesen zima Moda visoke čizme outfit kako nositi s čim nositi inspiracija što nositi

Još vijesti