Čizme

Što će se nositi u svijetu obuće ove zime? Naravno, čizme su glavni komad koji nosimo u hladnijim mjesecima, ali u trendu su i neki komadi koji će biti idealni za toplije zimske dane.

U zimi želimo da nam obuća izgleda lijepo, ali i da bude funkcionalna. Kao prvo, mora nas grijati, a kao drugo, bilo bi dobro da nam pomaže u hodanju po snijegu, a ne da non stop proklizavamo. Promrzle noge nikako nisu zabavni zimski dodatak, zato u ovo vrijeme većinom i prelazimo na čizme i gležnjače. Ipak, iako je došlo hladnije vrijeme i dalje ima onih toplijih i sunčanijih dana kada će tenisice ili cipele biti dovoljne. Ako ćeš ove zime tražiti nove čizme, vjerojatno je da ćeš po dućanima viđati i komade koji su trenutno veliki trendovi. Za sve koji žele biti u toku s trendovima, ovo su čizme i obuća kakva će se nositi ove zime.

Kaputi i jakne za koje bismo rado da nas griju ove zime - 15 modela koje možeš pronaći u dućanima Zimski outfit Jakna iz Pull and Beara Jakna iz Pull and Beara +12 Jakna iz Pull and Beara

1.Bajkerske čizme

 

 

Vjerojatno najveći trend ove zime su upravo bajkerske čizme. Ako samo baciš oko na Instagram, vidjet ćeš barem nekoliko modnih influencerica u baš ovakvim čizmama.

2.Srebrna obuća

 

 

Od srebrnih čizmi do cipela za izlaske. Izgledaju pomalo futuristički i neće ići dobro uz baš svaki outfit zato se nemoj zeznuti i kupiti ovakve čizme kao glavne čizme za zimu.

3.Visoke čizme – do koljena

 

 

Čini se kao da gležnjače ove godine padaju u drugi plan. Već su se sada počele nositi visoke čizme. Kožne čizme do koljena su komad obuće koji ide sa svim.

4.Kao i čizme iznad koljena

 

 

Osim čizmi do koljena, nose se i one još malo više. Čizme iznad koljena su se vratile!

5.Mokasinke

 

 

U danima kada je prevruće za čizme, nose se kožne mokasinke. Ovo je onaj komad obuće koji se sada nosi već prilično dugo i dalje ih se modni svijet nije zasitio.

6.Uggsice

 

 

Ova lista ne može proći bez Uggsica. Iako možda nisu obuća koju se preporučuje za bljuzgu, ipak ćeš ih dobar dio vremena moći nositi. Škicni gdje smo sve pronašli super dupliće Uggsica!

Outfiti s Uggsicama Niske Uggsice su veliki jesenski hit: U ovih 5 dućana možeš pronaći njihove dupliće za puno manje novaca

čizme obuća u trendu jesen zima kakve će se čizme nositi Moda zimska moda trendovi za zimu

Još vijesti