Jesenski outfiti

Neke cura imaju hrpetinu obuće za zimu, ali neke imaju samo jedan par. I to je u redu! Ne moraš imati 10 pari različitih čizmica. Jedne su sasvim dovoljne, a postoji baš odličan model gležnjača za jesen i zimu koje idu uz svaku odjevnu kombinaciju koju zamisliš.

Nemaju svi toliko novaca da mogu imati hrpetinu obuće za svaku sezonu i svake godine kupovati novu. Skroz je normalno da par godina za redom nosiš iste čizmice i da imaš samo jedan par. Bolje imati jedne kvalitetne nego deset nekvalitetnih. Postoji obuća koja izgleda tako da ide jednostavno na sve kombinacije.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

S čim god da ju nosiš, izgleda top. Takve su i jedne čizmice, točnije gležnjače. Ako imaš njih, imaš sve što ti treba za ove hladnije jesenske i zimske mjesece. A to su obične crne glomazne gležnjače. Bilo na blok petu ili samo s debljim đonom. Na vezanje ili bez vezanja.

 

 

Mogu se nositi već sada, a i kada zasniježi. Takvi su modeli u modi već godinama, nose se i ove, a nema sumnje da će se nositi i sljedeće godine. Kada ih imaš u crnoj ili nekoj drugoj neutralnoj boji, mogu biti tvoja jedina obuća i nećeš se osjećati zakinuto. Hoćeš li ih nositi na uske traperice, na kožne hlače, na obične traperice, sve može.

 

 

 

 

Bit će ti super i za sve one kombinacije s kratkim hlačicama i suknjama. Kao i na zimske haljine! Uz sve izgledaju dobro. Ako možeš imati samo jedne čizme, s ovakvima igraš na sigurno.

 

 

 

 

 

 

Ovo su samo neke od kombinacija koje trenutno svi nose, a koje sve idu na iste čizme. Pronaći ih možeš u svim dućanima i po svim mogućim cijenama. Definitivno je ovo jedan od onih modela koji izgledaju istovremeno i popularno i klasično i koji idu sa svim što imaš u ormaru.

Cure u zimskim pletenim haljinama midi duljine Haljine koje su apsolutni „must have“ ove zime: One su tople, mekane i u njima ćeš super izgledati

jesen zima Moda čizme Gležnjače u trendu idu uz sve zimska obuća jesenska obuća glomazne gležnjače chunky gležnjače

Još vijesti