Slika nije pronađena

Pozvao je učitelje i profesore na prekid štrajka jer smatra da će štrajkom samo odmoći učenicima koji će to morati nadoknađivati.

'Štrajk je jedna velika, velika glupost koju čine svi profesori i učitelji hrvatske republike', poručio je mladi Youtuber Dario Oreški iz Bednje u svome najnovijem videu pod nazivom 'ZAUSTAVIMO ŠTRAJK! #štrajkučenika'. 

'Ja apsolutno ne podržavam štrajk iz jednog razloga, a to jest, učenici ne idu u školu... Kako, gdje i kada će oni nadoknaditi taj štrajk, pitanje je sad', ističe Dario. 'Svi učenici morat će dolaziti subotom u školu što je glupo zato što oni nisu dužni dolaziti subotom na nastavu, a svi profesori će inzistirati da nadoknade to sve subotom', dodao je.


'Ukoliko dođe do nastave u subotu garantiram vam da ću ja napraviti štrajk učenika i bojkotirat ćemo nastavu subotom. Apeliram na sve učenike da podijele ovaj video ako ste i vi protiv štrajka. Tko još ide subotom na nastavu? Subota je naše vrijeme kada želimo biti s obitelji, a ne ići na nastavu', poručio je mladi youtuber. U komentarima na svom YouTube kanalu Dario je istaknuo da neke škole već ove subote počinju odrađivati nadoknadu propuštenih sati i to u trajanju od devet sati na dan.


Neki su se složili s Darijem u komentarima na njegovom Instagram profilu i ne podržavaju štrajk nastavnika:


Međutim, većina se uopće ne slaže s njim i jasno su izrazili svoje mišljenje u komentarima:


Također, u komentarima se javila i jedna učitaljica:A koje je tvoje mišljenje o svemu tome? U nastavku ispuni anonimnu anketu...Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Playbuzz/ Instagram/ Instagram Screenshot


M.S.K.

Pogledajte još:

Sve je oduševio: Učenik objasnio kroz tri jednostavna razloga zašto podržava štrajk profesora

Očekuje li učenike škola subotom i produljenje školske godine zbog štrajka?

Još jedna obrada hit pjesme 'Despacito'! Ovako zvuči kad učiteljice iz Zagreba zapjevaju

Škola Ministarstvo Učenici štrajk nastavnici subota nadoknada

Još vijesti