Slika nije pronađena

Nema odmora s izazovima na Hej! kanalu, a u ovom novom je Kristijan Jalšić dobro namučio svoje prijatelje. Puštao im je prve 3 sekunde poznatih pjesama, a oni su trebali pogoditi o kojim se pjesmama radi. Pogledaj kako im je išlo.

Iako ove pjesme svi znamo jer su toliko popularne da ih je nemoguće ne znati, bi li znali koje su kada bi čuli samo početak? Kristijan je odabrao 10 pjesama i onda je svojim prijateljima puštao prvih par sekundi svake od njih da vidi koliko su stvarno dobri u prepoznavanju velikih glazbenih hitova. Neke imaju toliko specifične početne taktove da se čini kao da ih je nemoguće ne prepoznati, ali bi li ih stvarno uspjeli skužiti? Pogledajte ovaj novi video i zaigrajte i vi pogađanje pjesama s Kristijanom, zapisujte bodove i vidite možete li pogoditi baš sve.

Kada pogledate video pretplatite se na Hej! kanal i stisnite zvonce da vam ne promakne niti jedan od videa koji dolaze. Spremaju se zanimljive teme, ali ne možemo vam otkriti koje. Zato pazite da ne propustite!

Foto: YouTube

M.T.

Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti