Slika nije pronađena

U kaosu svakodnevnog života, zaboravimo tu i tamo stati i pogledati oko sebe koliko smo zapravo sretni i koliko imamo razloga biti zahvalni. Da, možda nije sve idealno, ali svatko ima barem nešto na čemu može reći da je zahvalan.

Umjesto da razmišljaš o problemima i lošim stvarima koje ne znaš kako popraviti, okreni razmišljanje na pozitivu i na kraju svakog dana razmisli na čemu možeš biti zahvalan/a. Bilo da je to dobra ocjena ili ti je mama napravila omiljeni ručak, i najmanja sitnica je zapravo velika. Na čemu su ljudi danas, kada je cijeli svijet u kaosu, najviše zahvalni? Kristijan s Hej! kanala uzeo je kameru u ruke i otišao do grada. Pitao je prolaznike na čemu su oni zahvalni, a ovo su njihovi odgovori.

Puno toga u životu uzimamo zdravo za gotovo, dok bez toga ne ostanemo. Zato budi zahvalan/a za sve divne i pozitivne stvari, jer koliko se god činile trivijalne i male, nedostajale bi ti da ih izgubiš. Za više ovakvih i raznih drugih zanimljivih videa, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada ekipa tamo objavi novi video. Pripremaju još puno kul sadržaja, nemoj ih propustiti.

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Kovrčanje kose bez topline: 4 načina kako to izvesti i dobiti wow rezultate

[VIDEO] Tipovi studenata koje će svi sresti na fakultetu: Od onog koji zna sve tračeve do najveće škrtice

[VIDEO] Otvaranje kovčega uspomena: Od uspomena s maturalca do onih od bivšeg dečka!

zahvalnost Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti