Slika nije pronađena

S obzirom da ove godine nema dočeka Nove godine na kakve smo navikli do sada, većina će biti kod kuće s obitelji ili u društvu nekoliko najbližih prijatelja. Da vam večer bude još malo zanimljivija, možete zaigrati i neku od ovih zabavnih igara.

Standardno pitanje koje krene u studenom svake godine 'a gdje ćemo ove godine za doček?' ove godine nije bilo aktualno. Nitko nije znao kakvo će biti stanje od kraja prosinca, a baš su nekoliko tjedana prije kraja godine zatvoreni svi ugostiteljski objekti, što znači da partyja povodom proslave Nove godine – nema. Osim toga, zabranjena su i velika okupljanja kod ljudi doma. Jedini načini na koje ove godine možemo imati doček Nove godine je ili sami doma, u krevetu, uz film ili s obitelji ili/i par najboljih prijatelja. Ako ćeš ti biti jedna od tih osoba koja će 2021. godinu dočekati u malom društvu, jedan od načina na koji se možete zabavljati je i da igrate neke zabavne igre. Pitanje je samo koje, ali bez brige, mi imamo odgovor. Baci oko na video u nastavku.

Uz ovih 5 igara istovremeno ćete se zabaviti i prisjetiti nekih lijepih uspomena. Kada će vam trebati pauza od plesanja, ovo je dobar način za provesti dio večeri. Lijepo se zabavite na dočeku, bilo da ćete biti doma ili negdje, i ne zaboravite – petarde i sva ostala pirotehnička sredstva ipak pospremite u ladicu i nemojte pucati ove godine. Sretna nova!

Pogledajte još:

Neobične zabrane: Aktivnosti koje kraljevska obitelj NE SMIJE raditi, ali ti smiješ! Poput igranja Monopolyja

'Prijatelji' su posvuda! Sada su i tema jedne poznate društvene igre – htjet ćeš ju ODMAH

Mobilne igrice nisu zaboravljene! Ovo je sedam najzaraznijih koje trebaš skinuti ASAP

Doček Nove Godine Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti