Slika nije pronađena

Učenicima na odmoru rade svašta, ali ovako nešto ne. Priča o učeniku koji je u razredu napravio svoj improvizirani roštilj i krenuo si podgrijavati burek pod odmorom je najčudnija priča s odmora ikad.

Treba se znati snaći, ali ovo je nivo iznad svega što smo do sada čuli. Jedan je učenik iz Osijek iz Elektrotehničke i prometne škole postao zvijezda po svojoj ludosti i inovativnosti. Neki su oduševljeni i nazivaju ga inovatorom, drugi se zgražaju kako mu je ovako nešto uopće palo na pamet. Na Twitteru je objavljena fotka rješenja izricanja pedagoške mjere ukora iz hrvatske srednje škole. Razlog ukora je najbizarniji ikad: učenik je za vrijeme odmoru koristeći dezinficijens kao gorivo koje je zapalio, na improviziranom roštilju grijao burek.

Zatekla ga je razrednica i zbog toga što je zapalio vatru u školi i tako doveo u moguću opasnost sebe, ostale učenike i školsku imovinu, završio je s ukorom. Nije trebalo dugo da se fotka proširi društvenim mrežama jer ovako se nešto definitivno ne viđa svaki dan. Je li učeniku uspjelo na kraju podgrijati burek na ovaj način ili ga je samo spalio, nažalost nije otkriveno. A kako je to izgledalo, možeš pogledati OVDJE.

Pogledajte još:

FOTO Fora natpisi na majicama za kraj školske godine – inspiraciju pronađite ovdje

Predlaže se uvođenje novog obaveznog predmeta u škole – o njemu se priča već neko vrijeme

12 bilješki profesora iz e-Dnevnika koje su šokirale (ali i nasmijale) Hrvatsku! FOTO

Škola razlog za ukor Učenik Osijek ukor Burek

Još vijesti