Slika nije pronađena

Naizgled vesela, nasmijana i uspješna 19-godišnjakinja odlučila je prije godinu dana oduzeti vlastiti život, a sada su njeni roditelji progovorili o tom tragičnom događaju.

Nesretna Madison požalila se svom ocu 3 tjedna prije smrti da se osjeća loše te da ima suicidalne misli, na što je on ostao šokiran: 'Uvijek je bila nasmiješena i sretna. Nisam mogao vjerovati da je depresivna, ali brzo sam joj dogovorio termin kod svog prijatelja psihijatra. Činilo se da stvari idu na bolje, ali onda se dogodilo najgore' objašnjava gospodin Holleran.


Nakon kobnog skoka s krova garaže, kod Madison su pronađeni pokloni za cijelu obitelj kao i oproštajno pismo u kojem svima poručuje da ih voli te ih moli za oprost.

Gospodin Holleran i njegova supruga Stacy osnovali su zakladu za pomoć maturantima i brucošima koji se bore s depresijom i imaju suicidalne misli. Osim zaklade, obilaze škole gdje pričaju o svojoj kćeri te upozoravaju na utjecaj društvenih mreža na samopouzdanje mladih osoba: 'Svi objavljuju fotke najboljih trenutaka koje proživljavaju; nitko ne stavlja sliku na kojoj sam bespomoćno plače u sobi' objasnio je otac nesretne tinejdžerice.


'Nije imala problematičnog dečka, nije koketirala s drogama, nije imala psihičkih problema sve do 2-3 tjedna prije smrti. Nešto je puknulo u njoj. Na kraju prvog semestra nije imala dobre ocjene, a postavila si je visoka očekivanja pa je očito popustila pred pritiskom' pojašnjava nesretni otac koji o svemu progovara kako bi poslao važnu poruku svim mladim ljudima: 'Potražite pomoć i terapiju ako vam je potrebna. To nije znak slabosti.'

Foto: Facebook/Instagram
Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

Samoubojstvo Depresija tinejdžerica

Još vijesti