Prekid

Ova djevojka je definitivno odustala od dejtanja – objavila je video u kojem objašnjava nedavnu situaciju koja joj se dogodila. Nakon dogovorenog spoja kojeg je imala s jednim dečkom, on je došao po nju kako bi otišli zajedno i onda je pred njezinim očima ubrzao i naglo otišao kada je onda krenula do njegovog auta.

'Što nije u redu sa mnom?' – napisala je jedna djevojka na svom TikTok videu nakon neugodne situacije koja joj se dogodila. Objavila je video u kojem objašnjava kako je trebala ići na spoj s jednim dečkom. Dogovorili su se da idu na kuglanje i sve je bilo u redu dok on nije došao po nju. Rekla je da je malo kasnio, no da je svejedno pričekala da dođe kako bi mogli zajedno otići na spoj. No, u trenutku kada je on došao po nju i kada je ona krenula prema njegovom autu, on je naglo ubrzao i otišao – bez ikakvog razgovora, bez objašnjenja, bez ičega, a ona je ostala sama, razočarana i tužna.

Napisala je kako je definitivno završila s dejtanjem, a i prema njezinoj reakciji vidimo da se jako loše osjeća zbog toga. U opisu videa je napisala: 'Jesam li jedina koja pati? Kako sramotno. Ali svejedno ga objavljujem ovdje' – napisala je. Ponekad trebamo više razmišljati o tuđim osjećajima, bez obzira kakva je situacija u pitanju jer možemo nekoga gadno povrijediti. Tako je ostala povrijeđena ova djevojka koja zbog te neugodne situacije razmišlja da prestane izlaziti na spojeve, a samim tim je izgubila vjeru u sebe - nemojte to raditi.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Gdje odvesti dečka ili curu na dejt? Evo što će oduševiti svakog od znakova zodijaka

Vrijeme je da se pomiriš s tim da si solo: 5 znakova da si pregorjela od dejtanja i da ti treba pauza

Zlatna pravila za uspješan prvi dejt: Drži se ovih 6 najvažnijih i sve će proći dobro

sok Svađa Prekid dejt