cura i dečko zamišljeni

U redu je ne složiti se oko svega s dečkom, ali ova pitanja ne bi smjela biti ta zbog kojih ćete se na početku vaše veze zakačiti. Oni parovi kod kojih to budu teme za svađu, neće dugo izdržati zajedno.

Početak veze je uvijek najbolji jer tada ste u onoj fazi medenog mjeseca kada je sve divno i krasno i nema problema. Ili ima? Moguće je već i na početku veze imati svađice i rasprave, ali ne oko ovih 7 stvari. Nije ništa zabrinjavajuće ako se već nakon dva mjeseca zakačite malo žešće oko nečega, bitno je samo oko čega. Postoje neke svađe koje se ne bi smjele događati na početku veze. One su znak da ipak niste jedno za drugo ili da ste u vezu ušli iz pogrešnih razloga.

Slika nije pronađena Samo odgađaš kraj veze koji je neizbježan: 9 znakova da forsiraš vezu koja nema smisla

1.Svađa jer jedno drugome ne vjerujete
Ovo je dokaz da vaša veza nema čvrste temelje i kada ovakve svađu krenu na početku veze, nastavit će se i kasnije, samo će biti sve gore i gore. Laži, ljubomora, skrivanje dopisivanja s drugim ljudima… samo su neke stvari koje dovode do nepovjerenja. Povjerenje je bitno u vezi, a ako ga u vašoj nema, i ne misliš da se to s tvoje strane može promijeniti, to ti govori dovoljno.

2.Svađa oko zajedničke budućnosti
Svađe oko budućnosti su najgluplje svađe, jer se zapravo ne svađate oko nečega konkretno nego oko hipotetskih situacija – koje se mogu, ali i ne moraju dogoditi. Čemu se svađati oko nečega što se možda neće niti dogoditi? Ako ste na istoj stranici o tome kakvu vezu želite i gdje želite da ta veza ide, ovakve svađe nemaju smisla. Jedino ako imate različite poglede na budućnost, onda to postaje problem. Zato je ovo jedno od pitanja o kojem trebate razgovarati prije nego uđete u vezu.

3.Svađa oko toga jer se ne vidite dovoljno
Ili jer se vidite previše. Svi smo različiti i netko se želi vidjeti svaki dan, a netko nekoliko puta tjedno, jer ima i 100 drugih stvari u svom rasporedu. Ako je ovo nešto oko čega ćete se svađati, to je samo dokaz da niste tolerantni i da vam ipak nije dovoljno stalo.

4.Svađa zbog vrijeđanja njegovih prijatelja
Ne možeš nakon što upoznaš njegovu ekipu odmah pričati loše o njoj i njegovim prijateljima. To su njegovi prijatelji koji su tu već godinama, a čak i da ti se ne sviđaju, pokušaj pronaći zajednički jezik s njima. Očekivati da će tvoj dečko dobro prihvatiti da pričaš loše stvari o njegovoj ekipi, neće. Samo mu pokazuješ da nisi spremna za njega napraviti baš ništa.

5.Svađa zbog prošle veze
Većina će imati prošlost i bivše i to trebaš prihvatiti. Ako vam se na početku veze događaju svađe oko teme, to je znak da jedno od vas još nije preboljelo prošlu vezu i bivšeg partnera. I da ta osoba nije spremna za novu vezu jer još uvijek ima previše osjećaja za bivšu ljubav.

6.Svađa oko novaca
Puno cura očekuje da će dečko biti taj koji će plaćati na dejtovima, ali ta je praksa davno izumrla i ne bi trebala to očekivati. Ili se ljutiti jer dečko želi da podijelite troškove ili jer ti ne kupuje cvijeće i poklone. Osim ako nisi u vezi s milijunašem, ne možeš očekivati da će ti sve plaćati.

7.Prijetnje prekidom
Čak i kada se posvađate oko nečega ili rasprava postane užarena, prijetnja prekidom je nešto što se ne bi smjelo dogoditi. To samo pokazuje da ta osoba nije spremna za vezu, jer ako se ne može nositi s prvom preprekom i želi pobjeći, kako će se nositi sa svim problemima koji tek dolaze. Jer svaka veza ima razdoblja kada ne ide sve glatko.

Sretna djevojka Status veze: slobodna! 9 objašnjenja zašto su najbolje cure uvijek bez dečka

ljubav Psihološki trikovi uz koje možeš provjeriti da li te dečko stvarno voli

veza Svađa ljubav Prekid

Još vijesti