Slika nije pronađena

U posljednje vrijeme grozne vijesti o samoubojstvima mladih drmaju javnost, a uglavnom se radi o vršnjačkom maltretiranju na internetu. Nažalost, još jedna mlada osoba je digla ruku na sebe i to zbog objave na Snapchatu.

Tovonna Holton je 15-godišnjakinja koja je počinila samoubojstvo nakon što su ju prijatelji snimili dok je bila gola pod tušem pa to stavili na Snapchat, a neki mediji kažu da je isti video stavljen i na Twitter.

Budući da se sve zbilo online, obitelj tinejdžerice progovorila je o cyberbullyingu kroz koji je prošla njihova kćer: `Želimo da plate oni koji su to objavili i da pate baš onako kako mi sada patimo. Roditelji ove djece ih mogu i dalje posjetitti u zatvoru jer su živi, a naše Tovonne više nema` rekla je teta tinejdžerice, Angel Scott.


Kako bi pokazali suosjećanje prema obitelji, Tovonnini prijatelji su počeli objavljivati hashtagove koji pozivaju na prestanak maltretiranja #stopbullying. Vrlo je bitno osvijestiti ljude o ovom problemu jer novo istraživanje je pokazalo da je barem jedan od deset tinejdžera doživio da ga netko fotka bez pristanka.Samoubojstvo tinejdžerica snapchat gola fotka

Još vijesti