Slika nije pronađena

Tinejdžerica iz Britanije odlučila je okončati svoj život zbog svađe s dečkom – njeni roditelji, prijatelji, a i dečko su u šoku zbog tragičnog događaja.

Ashli Cook raspravljala se i prepirala s dečkom putem SMS poruka te je u jednom trenutku priprijetila da će skočiti s povijesnog spomenika što je na kraju i učinila. 'Skočit ću sa spomenika. Ako ne možemo biti skupa, ne želim više živjeti. Zbogom' glasila je njena posljednja poruka.

Budući da se neko vrijeme nije pojavila doma, njen dečko i roditelji bacili su se u potragu; ubrzo su pronašli njeno beživotno tijelo pokraj spomenika.


Nesretna djevojka imala je problema i s bullyingom u školi, ali očito nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije. Njen 5 godina stariji dečko je očajan: 'Osjećam se krivim jer mi je rekla da će se ubiti i gdje to planira izvršiti, a ja sam se smijao i nisam joj vjerovao. Moj je život gotov.'

Njena majka izjavila je da je par planirao sljedeće godine započeti zajednički život dodavši da je njena kćer bila zaluđena svojim dečkom – morala je stalno znati gdje je i što radi.

Foto: Facebook
Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

15-godišnjakinja se ubila i ostavila poruku školskim kolegama: 'Hvala za bol!'Dvije prijateljica počinile samoubojstvo - nitko ne zna zašto

tinejdžerica Samoubojstvo

Još vijesti