Tamne obrve

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda jeftini tretman bojanja obrva – onda ste na pravom mjestu. Djevojka koja je bila upravo na tom tretmanu je očajnički tražila pomoć na TikToku gdje je snimila video kako pokušava obrisati svoje obrve i učiniti ih manje vidljivima, no vlažna maramica joj nije pomogla.

Lijepe, popunjene i formiranje obrve su u trendu već nekoliko godina tako da neke djevojke odlaze na posebne tretmane bojanja i čupanja obrva kako bi njihove izgledale savršeno i besprijekorno. To isto je napravila i ova djevojka koja je pristala na tretman obrva u Americi čija cijena je bila 8 dolara, odnosno nešto više od 50-ak kuna. Objasnila je u videu da joj je kozmetičarka pokazala rezultat, a ona je mislila kako je potrebno tek obrisati tu boju s obrva kako one ne bi bile tako tamne.

Međutim, bila je u krivu, jer je kozmetičarka već obrisala tu boju i to je bio njezin završni rezultat zbog kojeg su joj obrve ispale dosta debele i tamne. Tako da je djevojka odlučila potražiti pomoć na TikToku gdje je snimila video kako vlažnom maramicom pokušava ublažiti boju, no, to joj nije uspjelo. Njezin video je ubrzo postao viralan te je pregledan više od 10 milijuna puta tako da su joj mnogi korisnici pomogli u rješavanju problema, a ona je ubrzo objavila i update video u kojem je pokazala kako je uspjela smanjiti boju s nekim posebnim uljima koje su joj preporučili njezini pratitelji.

U tom videu također napominje kako je ona svoju lekciju naučila te kako nitko ne bi trebao ići na te jeftine tretmane kako ne bi imao problema s bojom i debljinom obrva kakve je ona imala.

Pogledajte još:

Uredi obrve kod kuće bolje od kozmetičarke: Treba ti samo nekoliko Catrice sitnica i spremna si za posao

Odlučila si bez pomoći srediti svoje obrve kod kuće? Moraš prvo pročitati ovih pet savjeta

BEAUTY HACKS Idealne obrve za svaki oblik lica – evo kako ih pravilno oblikovati

tretman zanimljivosti bojanje obrve fail

Još vijesti