Slika nije pronađena

Ne postoji nitko tko voli ići u školu (ili su u najmanju ruku te osobe jako rijetke), ali svi vole neke od stvari koje mogu raditi samo zbog škole. Štoviše, mogli bismo reći da su te stvari čak i nedostajale većini...

Ljeto svi učenici vole super zato što se smanjuje broj obaveza ili čak nestaju sve. Svi su slobodni da rade sa svojim vremenom što god požele, nema stresa i vrijeme je uvijek lijepo. No, nije sve savršeno pa tako ni ljeto. Neke stvari su (sigurni smo) nedostajale i tebi!

via GIPHY


Evo koje su to...

1. Kupovina školskog pribora

Svi koji pate od školskog pribora, znaju koliko je teško ući u dućan i vidjeti hrpu bilježnica, olovaka i pernica, i ne moći ih kupiti. I kada traje školska godina, teško je suzdržati se, no tada barem uspiješ mami uvaliti pod foru 'treba ti baš sada hitno', a kako tu foru prodati po ljeti, kada ti definitivno to ne treba?

A i nema boljeg osjećaja nego kada si na početku godine kupiš sve nove bilježnice,lijepiš naljepnice, omotavaš knjige i biraš koje ćeš bilježnice koristiti za koje predmete!

2. Druženja pod odmorom

Ima nešto u tome kada si u školi i dok željno iščekuješ da to zvono napokon zazvoni i imaš pravo na svoj odmor. Nema slađih  razgovora nego onih ispred učionice, kada svi skupa kao razred sjedite (ili većinom ipak stojite) i komentirate sve što se dogodilo pod satom, ali i ono što se događa trenutno.

Postoji li prometnije mjesto od školskih hodnika? Više ljudi nego na ulicama!


via GIPHY


3. Tvoj razred

Možda ih ne voliš sve pojedinačno, ali tvoj razred je ipak tvoj razred. Postoji nešto posebno u svima vama kao grupi, a kako ti i ne bi bili dragi - većinu vremena provodiš upravo s njima. Ima nešto u tome kada se skupite i zajedno smijete, kada se skoro pa 'urotite' protiv profesora, ali i ostalih razreda.

Ipak ste vi najbolji razred od svih!

Jesu li i tebi nedostajale upravo ove stvari vezane uz školu ili neke druge?

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Više praznika, manje predmeta i bez polugodišta – vjerujemo da biste svi rado išli u ovu školu u Hrvatskoj!

KVIZ: Koja pjesma najbolje opisuje tvoj početak školske godine?

Za tjedan dana počinje škola – sedam stvari koje biste trebali obaviti u idućih sedam dana

Škola razred ekipa druženje školski pribor

Još vijesti