Slika nije pronađena

Tako je jedan fotograf objavio fotke ovih stepenice – i svi su ostali oduševljeni. Izgledaju prekul, a što je najbolje nalaze se u Hrvatskoj! Ovo ćemo ljeto sigurno gledati hrpetinu fotki s njih, a ti možeš biti među prvima, samo prvo trebaš saznati gdje se nalaze.

Stepenice koje izgledaju kao da su tko zna gdje, a zapravo su u Hrvatskoj, na Malom Lošinju. Ako se ikada nađeš u blizini, isplati se posjetiti ih, jer izgledaju predobro, a i cijela lokacija na kojoj se nalaze je posebna i mjesto gdje ćeš se osjećati kao da si u raju. Pogotovo ovo ljeto kada još možda neće biti toliko turista na moru koliko zna biti inače zbog cijele situacije s koronom.

 

Hrvatski fotograf @timotej na Instagramu je objavio fotke ovih stepenica i svi su se zaljubili. Skroz je razumljivo zašto – izgledaju ekstra. Nalaze se u uvali Čikat na Malom Lošinju, a zapravo pripadaju vili iz 20. stoljeća.

 

Cijela lokacija na kojoj se nalaze izgleda bajkovito, a ako se želiš s ljetnog odmora vratiti s nekoliko wow fotki, bilo sebe ili samo lokacije, ovdje možeš okrenuti fotić u bilo kojem smjeru – i imaš odličnu fotku. Neke su cure već posjetile ovu lokaciju i iskoristile stepenice kao pozadinu za fotke.

Čak se ne moraš niti fotkati! Samo doći ovdje, spustiti se ovim stepenicama do mora i okupati se je dovoljno da se osjećaš kao prava diva.

Pogledajte još:

Poze za fotkanje za Insta idealne za ljeto: Pogledaj 10 ideja ako više ne znaš kako se fotkati!

Seksualni odgoj kao obavezni predmet u školama – jeste li za ili protiv? Evo što misle Hrvati

Cura se osvećuje bivšem dečku već 5 godina – a način koji ima je genijalan!

stepenice lokacija instagram

Još vijesti