3

Nisu teške niti nemoguće i možeš ovako pozirati gdje god da ćeš se ovo ljeto nalaziti. Vole ih poznata influencerice i celebovi, a lako ćeš ih usavršiti i ti! Za neke će ti trebati malo više samopouzdanja, ali nekoliko će ih sigurno biti baš za tebe.


Ako često objavljuješ fotke na Instagramu, kad tad ćeš se naći u situaciji da nemaš više ideja gdje fotkati i kako uopće sebe fotkati. Želiš objaviti neku kul fotku da pokažeš novu frizuru, novu ljetnu haljinu ili jednostavno želiš pokazati sebe, ali kako pozirati? Umjesto da nabaciš još jednom istu pozu kakvu uvijek imaš, ovo ljeto isprobaj neke nove. Prošli smo ti put dali ideje za lokacije na kojima se možeš fotkati u članku 'Ne znaš više gdje se fotkati za Instagram? Ovih 8 lokacija ima i kod tebe, a izgledaju top', a sada ti donosimo 10 poza koje možeš isprobati sljedeći put. O kojima se radi, pogledaj u nastavku...

1.Ideš uhvatiti fotić


Foto: gabbyepstein / Instagram

Prva poza nije ništa ekstra posebno za što ti treba neka posebna lokacija ili neki posebni rekviziti, ali izgleda malo drugačije nego da si samo stala i stavila ruku na bok. Fotke gdje rukom kao ideš zgrabiti mobitel ili fotić s kojim te netko fotka su već neko vrijeme popularne. Imaju onu vibru – ajme nemoj me slikati, stani.

pozepoziranjefotkanjeinstagram

36.188
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!