Slika nije pronađena

Ne kažemo da je Closenger upravo to, ali nova aplikacija totalno je zaludila ekipu – i još su je razvili naši susjedi. Dakle, nova društvena aplikacija zove se Closenger i razvijena je u Gradačcu, u Bosni Hercegovini, ali je masovno instalirava ekipa i "vani".

Glavni cilj je komunikacija među korisnicima, a razlikuje se od ostalih mreža po tome što veliku ulogu igra lokacija. Dakle, prvo ćeš vidjeti postove ljudi koji su ti u trenutku objave fizički najbliže. Dakle, ako post objavi osoba iz razreda prije ćeš vidjeti to nego objavu sestrične koja živi 10 kilometara dalje od tebe. 


Naravno, možeš nekoga zapratiti pa će ti se pojavljivati njihove objave bez obzira na udaljenost.

Korisnik ove mreže može baš kao i na Instagramu ili Facebooku objavljivati sadržaj na svom profilu i to može biti u obliku teksta, slike, videa ili GIF-a. Naravno, tu su i filteri.


Svaku objavu ekipa može lajkati ili komentirati, a objava može postati i IN. Closenger ima i opciju 'trending'  gdje se postovi rangiraju ovisno o broju lajkova u jedinici vremena. Dakle, post osobe koju pratiš ili koja ti je u blizinu koji trenutno ima najviše lajkova naći će se pri vrhu tvog feeda.


Aplikacija je dostupna za Android i IOS platformu.

Loading...

Foto:Closenger

I.I.

Pročitajte još:

5 najboljih aplikacija za pametne telefone za kraj 2017. godine

Ukradi tuđe gigabajte - aplikacija pomoću koje možeš doći do šifre za Wi-Fi

Zaprati ih – feel good Instagram profili koji su svi obožavali u 2017.

lokacija closenger ekipa instagram aplikacija

Još vijesti