Slika nije pronađena

Brojni ugostiteljski objekti diljem svijeta nerijetko postavljaju zanimljive izazove – velike porcije hrane, pića koje je potrebno konzumirati u zadanom roku  kako bi bili besplatni. Isto se dosjetila i poznata australska pekarnica te pred svoje kupce stavila totalno ludi izazov!

Kenilworth Country Bakery u Queenslandu pozvala je svoje mušterije na posve ludi izazov - jedenja krafne od jednog kilograma! I ne, ne radi se o klasičnoj krafni na kakvu smo mi naviknuli, ovo je gigantska krafna, veličine prosječnog kruha, punjena najrazličitijim dodacima i preljevima – od jagode, čokolade, Nutelle, marmelade… Fotka govori tisuću riječi!

Potrebno je na web stranici pekarnice naručiti krafnu i snimiti se kako jedeš, potpuno sam i u jednom mahu! Nema varanja ni pomoći frendova. Kada djelatnici pogledaju video i shvate da si uspješno obavio posao, dobivaš svoj novac natrag.

Cijena ovog obroka možda je malo veća od uobičajenih cijena krafni, no za ovo jedinstveno iskustvo vrijedi platiti i tih 20 do 25 dolara. Plus, dodatna motivacija je upravo spomenuti povrat novca u slučaju uspješnog 'rješavanja' ove krafne. Osim vjerojatno šećerne bolesti, iskustvo krafnom bit će trajno zabilježeno na Wall of Fameu pekarnice. Isplati se, zar ne?

Pogledajte još:

Iz kojih država dolaze najzgodniji ljudi na svijetu? Evo kako izgleda TOP 10 i ima li Hrvata na listi

Hladni Nutella napitak koja će se piti ovo ljeto – zaboravi na ledenu kavu i Dalgonu!

Ne znaš više gdje se fotkati za Instagram? Ovih 8 lokacija ima i kod tebe, a izgledaju top

izazov krafna pekarnica

Još vijesti