0

Ako redovito i često objavljuješ fotke na Instagramu, sigurno si se već našla u situaciji da bi se htjela fotkati i pokazati svoj novi outfit ili frizuru, a ne možeš smisliti gdje jer ti se čini da si sve dobre ideje već potrošila? Ovih 8 lokacija uvijek su dobra pozadina za fotke!


Imaš dobru pozu, dobar outfit, vrijeme je lijepo i sve se poklopilo, ali ne znaš gdje otići, što da ti bude u pozadini na fotki? Svima kad tad ponestane ideja i ne mogu se ničega dobrog sjetiti, a tada je u redu prepisati od drugih i posuditi koju ideju te ju prilagoditi sebi. Umjesto da satima kopaš po Instagramu, donosimo ti 8 dobrih lokacija koje postoje u svačijoj blizini, a koje su idealna pozadina za Insta fotke. Koje su to sve, pogledaj u nastavku...

1.Jednobojni zid


Foto: lilysloanes / Instagram

Kada želiš ti biti u fokusu, haljina koju si odjenula ili nova frizura, dobra je ideja kod odabira pozadine držati se onoga manje je više. Običan jednobojni zid ili ciglani mogu biti pozadina za fotku koju ćeš lako naći, ali isto tako, ako se potrudiš i malo istražiš grad, tko zna kako kul zid može iskrsnuti pred tobom.

fotkeinstagrampozadinagdje fotkati

36.199
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!