Slika nije pronađena
Instagram je društvena mreža kojoj stalno raste popularnost i to upravo među tinejdžerskom populacijom, naročito od kad postoji opcija Instagram Stories. Nedavno su nas izvijestili koliko prosječno vremena provodi prosječni korisnik na Instagramu i tko je najutjecajniji korisnik Instagram Stories opcije.

Snapchat je doživio preporod nakon što je izbacio opciju Snapchat Stories, a isto se dogodilo i Instagramu, koji je prije godinu dana uveo tu opciju. Prije tri godine na Instagramu je ekipa prosječno provodila 21 minutu dnevno, a danas provodi znatno više.Instagram je objavio da na njemu korisnici mlađi od 25 godina provode nešto više od 32 minute dnevno, a oni stariji od 25 godina više od 24 minute dnevno.
Snapchat je svoje statistike objavio u veljači – na njemu mlađi od 25 surfaju tridesetak minuta na dan, a oni stariji oko dvadeset minuta na dan. Mi na njemu provodimo ipak nešto manje, ali možete nas pronaći pod imenom teen385com.Instagram je objavio i koji su najpopularniji hashtagovi – to su #GOODMORNING, #WORK i #GOODNIGHT. Pa ako se odlučite postati nešto na Instagramu, svakako upotrijebite upravo te oznake kako bi vašu objavu vidio što veći broj ljudi...

I sad ono što nas je iznenadilo – jeste li znali da najpopularniji korisnik opcije Stories nije ni Selena Gomez, ni Ariana Grande, ni Queen Bee?
Manekenka Emily Ratajkowski našla se na vrhu liste najpopularnijih korisnika opcije Instagram Stories. Ona nas svakodnevno časti egzotičnim prizorima s mora i golišavim fotkama.

U top deset smjestile su se još i, ovim redoslijedom, Chiara Ferragni, Candice Swanepoel, Hailey Baldwin, Cara Delevingne, Adriana Lima, Victoria Beckham, Miranda Kerr, Gigi Hadid i Dior.

Foto: Instagram/Pixabay

M.Z.
Pročitajte još:

Dokaz fejkanja na Instagramu – cure nisu savršene i nemaju ravan trbuh, super guzu ili velike grudi

Ljeto je zabavnije uz GIF - novi trik na Instagramu koji moraš znati

[ANKETA] Imaš li i ti Finstagram i zašto?

Popularnost minutaža dnevno statistike instagram Instagram Stories

Još vijesti