Slika nije pronađena
Ovaj 18-godišnjak pokušao je fotkati cool selfie na jednom mostu, ali je na kraju pao s visine od 15 metara. Triston Bailey i njegovi prijatelji popeli su se na Margaret McDermott most u Dallasu, u Teksasu. Prema CBS DFW , Triston je preskočio betonske barijere kako bi pozirao za fotku prije nego što se poskliznuo i pao.

On se ne sjeća pada, njegovi prijatelji su mu kasnije morali ispričati što se dogodilo. 'Slomio sam zdjelicu, imao sam prijelom rebara, probušena pluća, slomio sam velik broj kosti lica i ozlijedio sam slezenu', rekao je Triston. 'Nevjerojatno je što nije slomio vrat pri padu. Zapanjujuće je da nije paraplegičar', rekao je dr. Darryl Amos, šef traume za metodistički zdravstveni sustav, za CBS DFW. 'Doista je čudesno', dodao je.

via GIPHY


Triston se oporavlja posljednja četiri mjeseca i nastavit će s fizikalnom terapijom. Očekuje se potpuni oporavak i nada se da će se nakon toga pridružiti zrakoplovstvu. Triston nije mogao dovoljno naglasiti to kako je sretan što je još uvijek živ i što mu je dobro. 'Mogao sam lako umrijeti te noći. Mogao sam lako nestati. Da sam se još samo jednom preokrenuo, ne bih bio ovdje', rekao je.


Prema istraživanju objavljenom u časopisu Journal of Family Medicine and Primary Care, 259 ljudi je poginulo u pokušaju fotkanja selfija u opasnim situacijama. Najveći broj smrtnih slučajeva dogodio se u Indiji, a slijede ju Rusija i Sjedinjene Američke Države.


via GIPHY


Istraživanje također navodi da je prosječna starost umrlih 22 godine, a 72,5 posto žrtava su muškarci. Većina smrtnih slučajeva dogodila se zbog rizičnog ponašanja koje je rezultiralo utapanjem, prometnim nesrećama i padovima. Ako ćete ikada razmišljati o fotkanju selfija samo kako bi zaradili lajkove, vjerojatno biste trebali samo napraviti korak unatrag i pronaći drugo mjesto koje će izgledati jednako lijepo bez da riskirate svoj život.

U nastavku ispuni anonimnu anketu...Foto: Unsplash/ Giphy/ Playbuzz

M.S.K.

Pogledajte još:

15 savjeta za najbolji selfie ikad – lako do lajkova i komentara čak i bez filtera

Sve zbog selfieja – Instagram i Facebook doslovno uzeli živote svojim 'zagriženim' korisnicima

Znanost je utvrdila – ovo je najbolja udaljenost na kojoj trebaš snimiti selfie da ispadneš baš WOW

Istraživanje skoro poginuo anketa opasnost statistike instagram selfie

Još vijesti