Slika nije pronađena

Broj pratitelja na Instagramu više nije najbitnija odrednica popularnosti, ipak je danas pratitelje vrlo lako kupiti. Koliko je od tih pratitelja stvarno aktivno, koliko lajkaju i komentiraju objave, to su stvari kakve je jedna stranica gledala kod određivanja tko je 'kraljica Instagrama'.

Stranica Hyper Auditor koja se bavi analizom podataka na društvenim mrežama proučavala je celebove i njihove objave kako bi otkrili tko je najpopularniji. Popularnost nisu mjerili po tome tko ima najviše pratitelja. Koristili su program koji uklanja lažne korisnike, što je imalo veliki utjecaj na to tko je na prvom mjestu ljestvice popularnosti, jer to nije ispala osoba koja ima najviše pratitelja - Christiano Ronaldo. Kada se gleda prosječan broj lajkova na postovima s obzirom na broj pratitelja, najpopularnija osoba na Instagramu je Selena Gomez.


Ona po objavi ima oko 3.6 milijuna lajkova od 151.8 milijuna pratitelja! Stranica je otkrila i da je najveći broj njenih Instagram fanova iz Indije, njih 14%, i da su 58% djevojke te koje lajkaju njene objave.
Na drugom se mjestu po popularnosti našla Kylie Jenner koja također po objavi u prosjeku skupi 3.6 milijuna lajkova, ali ima manji broj pratitelja, njih 137 milijuna.


Treći je popularni nogometaš Cristiano Ronaldo sa 170,1 milijuna pratitelja, ali s aktivnošću od 2,8 milijuna lajkova po objavi.


Kako izgleda ostatak liste i tko je još među najpopularnijim celebovima na Instaragmu?

1. Selena Gomez
2. Kylie Jenner
3. Christiano Ronaldo
4. Lionel Messi
5. Beyonce
6. Kim Kardashian
7. Instagram
8. Ariana Grande
9. Justin Bieber

Foto: Instagram printscreen/Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Njezina modna linija ispala totalni fijasko! Influencerica s milijunima followera nije uspjela prodati ni 36 majica

[OMG] Oni imaju najviše followera na Instagramu - ne bi nikad pogodili tko je zauzeo prvo mjesto

Najpopularniji Instagram profili – friški popis celebova koji imaju preko 100 milijuna followera!

Popularnost najpopularnija celebovi lajkovi Selena Gomez objave instagram pratitelji

Još vijesti