Slika nije pronađena

Ako misliš da ti ne ideš dovoljno često kod frizera na lagano šišanje vrhova ili promjenu frizure, nisi ni blizu ove djevojke. Ona se nije šišala već 12 godina. Sada je ipak napravila taj veliki korak, a evo koliko je kose odrezala.

Cure koje puštaju kosu znaju koliko se svaki centimetar broji. Ljuti smo uvijek na frizerke kada nam ošišaju više kose nego što smo dogovorili, pa čak ako se radi i o centimetru više. Zato najradije ne idemo na šišanje sve dok to nije stvarno potrebno. Ali čak i da već dugo nisi bila na šišanju, nisi gora od ove 18-godišnjakinje. Nilanshi Patel iz Indije nije bila na šišanju već 12 godina! Prije 3 godine upisala se u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba s najduljom kosom na svijetu, a na zadnjem mjerenju, u srpnju prošle godine, kosa joj je bila duga 199 centimetara! Do sada je već sasvim sigurno došla i do okruglih 200 centimetara, a i prešla ih.

Međutim, Zlatokosa iz stvarnog života odlučila je kako je vrijeme da se ipak oprosti sa svojom kosom. Prije nekoliko je dana izašao službeni video na Guinnessovom YouTube kanalu gdje su pokazali kako je to izgledalo i koliko se ošišala. Samo ćemo reći da nismo očekivali ovakvu promjenu.

Ošišanu je kosu donirala Guinnessovoj knjizi rekorda.

Pogledajte još:

Najbizarniji rekordi u 'Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda' – ovih 10 ništa ne može nadmašiti

Je li to moguće?! Jennifer ruši Guinnessov rekord i otkriva - 'Prijatelji' rade na nečemu zajedno

OMG, kako su to uspjeli? Ovo su najčudniji Guinnessovi rekordi koji postoje

šišanje najdulja kosa Guinnesova Knjiga Rekorda