Frizure

Proljeće je vrijeme osvježavanja, pa zašto i ti ne bi napravila neke promjene na sebi? Obnovi look s novom frizurom! Mi ti donosimo 5 frizura koje će obilježiti ovu sezonu.

Vrijeme je da izabereš onu koja najbolje odražava tvoj stil i osobnost. Ove sezone nudi nam se širok spektar mogućnosti za djevojke koje traže malo promjene. Nemoj se bojati eksperimentirati i pronađi frizuru koja će ti najbolje pristajati.

1. Ravna i raspuštena kosa
Jednostavna, ali neodoljiva - ravna i raspuštena kosa donosi eleganciju koja nikada ne izlazi iz mode. Ova frizura ističe prirodnu ljepotu tvoje kose, pružajući ti sofisticiran izgled bez puno truda. Savršena je opcija za svakodnevne aktivnosti, ali i za posebne prigode. Sjajna stvar je što je lako održavati, pružajući ti slobodu da budeš bezbrižna i privlačna u isto vrijeme.

 
2. Srednji bob
Osvježi svoj izgled s midi-bob frizurom koja je pravi hit ove sezone. Ova duljina kose, koja doseže do ramena, pruža ti slobodu izbora između različitih stilova - od valovite do potpuno ravne kose. Midi-bob je iznimno prilagodljiv, savršen za djevojke koje žele promjenu, ali se ne žele odreći srednje duljine kose. Dodatni bonus? Brza priprema za svaki dan bez gubitka vremena.

 
3. Curtain bangs
Povratak iz prošlog desetljeća. Ovi pramenovi okviruju lice na nježan način, pružajući ti sofisticiran izgled s dozom retro šarma. Curtain bangs su pravi odabir za one koje žele osvježiti svoj izgled bez drastičnih promjena. Osim toga, lako se prilagođavaju različitim oblicima lica, čineći ih idealnim za svakoga

 
4. Bowl cut
Ako si hrabra i voliš eksperimentirati s izgledom, bowl cut je frizura koja će te osvojiti svojom odvažnošću. Ova kratka frizura s ravnom rezanom linijom oko glave ima nevjerojatan moderni izgled. Bowl cut je fantastičan izbor za samouvjerene cure koje žele istaknuti svoju individualnost. Dodatna prednost je niska razina održavanja, čime dobivaš šik izgled bez puno truda.


5. Pletenice
Pletenice su uvijek u modi, ali ove sezone donose novi val elegancije. Bez obzira radiš li klasične pletenice, francuske ili riblje kosti, ova frizura daje ti svestran izgled koji se može prilagoditi svakoj prigodi. Pletenice su ne samo praktične, već i nevjerojatno lijepe!

 

 

Frizura 2024 sezonske frizure šišanje

Još vijesti