Slika nije pronađena

Najnoviji iPhone 11, imat će mogućnost pretvoriti se u bežični punjač.  Na taj način će imati mogućnost s drugim mobitelima podijeliti rezervnu bateriju kako bi se mogli napuniti, prema glasinama uglednog Appleovog analitičara Ming-chi Kuoa.

Inače, ističe Ming-chi, punjači će ostati isti. Mobiteli će zadržati Lightning kabele koje koriste već godinama kako bi vlasnicima omogućili da zadrže postojeću opremu unatoč neprestanim glasinama da bi se Apple mogao jednog dana preseliti na USB-C.


via GIPHY


Značajka ne bi bila posve nova. Huawei Mate 20 Pro već je u mogućnosti podijeliti snagu svoje baterije s drugim telefonima, pomoću značajke koju tvrtka naziva 'obrnuto bežično punjenje'. Također, šuška se da Samsung radi na sličnoj značajki na nadolazećem S10 pametnom telefonu, što znači da bi Appleov protivnik mogao pobijediti na tržištu kad telefon izađe krajem ovog mjeseca.

via GIPHY

Osim glasina o punjenju, novo izvješće otkriva čitav niz prijedloga o tome kako bi novi iPhone mogao izgledati. Telefoni će biti u istoj liniji kao i sada - premium telefon, veća verzija tog istog premium telefona i jeftiniji model koji se nalazi u sredini u smislu veličine, ali mu nedostaju neke od vrhunskih značajki. Glavne nadogradnje uključuju alate koji omogućavaju telefonima da koriste precizno pozicioniranje u zatvorenom prostoru i navigaciju, kućište od matiranog stakla, bolje prepoznavanje lica i veće baterije. Međutim, najveća nova značajka je kamera s trostrukim objektivom.


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Čak i tvoj mobitel širi hejt i negativnu energiju! Provjeri zašto...

Strašna tragedija kao upozorenje svima – tinejdžer punio mobitel i slušao glazbu pa poginuo

Sigurno te zanima – otkrivamo što tvoja pozadina na mobitelu govori o tebi!


informacije najnovije značajke info najnoviji iphone mobitel

Još vijesti