iPhone

Nije nikakva novost da je mobitel postao svojevrsni modni dodatak. Kada ga kupujemo, gledamo i kako izgleda. Nabavljamo maskice da izgleda što bolje i personaliziranije. Apple se trudi svojim korisnicima uvijek dati nešto novo.

Ili si tim iPhone ili si tim Android. Nema treće opcije. Oni koji su tim iPhone, za vas imamo jednu super vijesti. Apple je predstavio neke novitete, uključujući i novi iPhone u boji u kojoj do sada još nije dolazio. Postala im je praksa svake godine predstaviti mobitel u nekoj novoj boji i tako dati ljudima još jednu opciju.

iPhone Jedna postavka usporava tvoj iPhone, a bez problema ju možeš isključiti – evo koja

Izgledaju baš lijepo kada su u bojama, a ne u samo crnim i bijelim izdanjima. Tako su prošle godine predstavili zeleni iPhone, pretprošle ljubičasti, a ove godine žuti.

 

 

Kao sunce! Baš sada za proljeće. Dečkima ovo možda baš i neće biti neka sreća, ali curama bi se itekako moglo svidjeti. U pitanju je pastelna žuta nijansa, a okvir mu je zlatne boje. Kako bi sve savršeno pasalo. Model koji će se moći kupiti u ovoj boji je iPhone 14 i iPhone 14 Plus. Pro verzija nažalost ne dolazi u ovoj boji. Boja je jedino što ga razlikuje od ostalih iPhona iz te linije, sve su ostale tehničke karakteristike apsolutno iste.

 

 

iPhone 14 se tako sada može nabaviti u različitom spektru boja. Nekima je to bitno, nekima ne jer ionako preko stave maskicu. No, svi koji mobitel koriste i kao modni dodatak, ova bi boja mogla pobuditi zanimanje. Prednarudžbe se primaju od sutra, 10. ožujka.

Punjenje mobitela Baterija na mobitelu ti se užasno brzo prazni? Ovih 8 savjeta će ti pomoći da ti izdrži cijeli dan

iphone mobitel nova boja novi iphone tehnologija apple

Još vijesti