Instagram

Ako u tebi leži mali stalker, onda će ti nova vrsta objava na Instagramu izazvati manje probleme. Neće ti više biti tako lako kao prije vidjeti tuđe objave. Opcija je nekima dostupna već sada.

Svi nekada volimo zaviriti na tuđe profile na Instagramu. Možda čak i na one na koje ne bi trebali. Volimo znati što se događa u tuđim životima. Sada će to postati malo teže raditi jer možda nećeš moći vidjeti sve tuđe objave. Jednako kako postoje storyji za bliske prijatelje koje će vidjeti samo odabrani, tako sada postoje i objave samo za bliske prijatelje.

Gmail Važna obavijest za sve koji koriste Gmail – Google je najavio da će brisati neke račune

Vidjet će ih samo ljudi koje staviš u ovo kategoriju, a svima će drugima biti potpuno nevidljive. Ovo će u nekim trenucima komplicirati stvari, ali u drugima bi ti moglo dobro doći. Samo je bitno da se ne zezneš i da objavu koja je namijenjena samo za bliske prijatelje ne staviš slučajno kao javnu za sve.

Kada stavljaš objavu i kada dođeš do dijela gdje dodaješ lokaciju, tagiraš ljude, dodaješ glazbu – e tu ćeš sada moći odabrati i tko će ti sve biti publika, tj. kome želiš da se objava sve prikaže. Kada odabereš da je za bliske prijatelje, sve, od objave, preko lajkova do komentara, vidjet će samo ti ljudi. Hoćeš li koristiti ovu opciju?

Hoćeš li koristiti ovu novu opciju?

Ukupno glasova:

Nekima je možda dostupna već sada, a nekima će tek doći. Ukoliko ju još nemaš, ažuriraj aplikaciju, to bi moglo pomoći.

Zaključan mobitel Lozinke koje te zapravo uopće ne štite: Ako imaš neku od ovih 15 – promijeni ju čim prije

instagram novost novo na instagramu objave na instagramu tajne objave za bliske prijatelje nova opcija

Još vijesti